Més problemes per un Reus Deportiu que sembla evocat al desastre

Se li denega per segona vegada l'auxili judicial al club reusenc per poder competir sense liquidar el deute

per Francesc Fàbregas Gaya

El Travesser, Tercera Divisió

Més problemes per un Reus Deportiu que sembla evocat al desastre
Més problemes per un Reus Deportiu que sembla evocat al desastre

El Jutjat Mercantil número 1 de Tarragona ha acordat denegar per segona vegada l'auxili judicial al CF Reus Deportiu per tal que pugui competir sense liquidar el deute reconegut per la Comissió Mixta amb els seus futbolistes.

Després de la disputa de la primera jornada de lliga a Tercera Divisió, el Reus Deportiu veu com els problemes segueixen i ara, se'ls comença a esgotar el temps. La situació és clara: segueix el bloqueig sinó paguen el deute i a hores d'ara segueixen sense poder expedir llicències per resolució de la Comissió Mixta de la Real Federació Española de Futbol, la qual afecta als seus dos equips, al de Tercera Divisió i Primera Catalana.

En aquest sentit, tot sembla que podria quedar resolt aquest cap de setmana. El CF Reus Deportiu, que ja no va poder disputar el seu primer partit davant del Castelldefels, rebrà la visita del Vilafranca, i una segona incompareixença li provocaria l'exclusió de la competició. Cal recordar que l'exclusió de la competició d'un equip només la pot determinar el comitè de competició.