[Post partit] Declaracions del partit entre Viladecans i UE Valls

Pallarès: "Si jugem com la segona part tenim opcions de guanyar partits"

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2

Els dos tècnics, abans del partit
Els dos tècnics, abans del partit | F.F.G/El Travesser

Un cop s'ha acabat el partit entre UD Viladecans i UE Valls, diferents protagonistes han passat pel túnel de vestuaris per a copsar, en forma de declaracions, com han vist el partit i per explicar els detalls d'aquest primer partit de la temporada. Així, declaracions dels dos entrenadors, Raúl Paje (Viladecans) i Joan Antoni Pallarés (UE Valls) i també del jugador de la UE Valls, Joan Torné, autor del gol de l'empat.

Raúl Paje, entrenador UD Viladecans: Foto: F.F.G

Raúl Paje, entrenador UD Viladecans
"Crec que hem fet un partit una mica irregular. A la primera part hem estat superiors, guanyant pilotes per dalt, amb pilotes dividides, sense deixar-los fer el seu joc i amb pilota hem estat bé. El gol inicial ens ha donat confiança i descol·locar el Valls. En marcar el segon gol potser ha fet que el resultat fos un pèl inflat però hem estat superiors i hem estat a un bon nivell, amb i sense pilota".

"Com hem avisat al descans, i sabent com és la categoria, aquest any la plantilla és més jove, hem estat inexperts en aquesta segona part. Els primers 15 minuts els hem aguantat bé, no passava res i el Valls havia de fer un pas endavant. Hem acusat el desgast i hem encaixat dos gols en cinc minuts. El primer gol es pot entendre però el segon ve d'una sacada de banda i ens ha agafat de passerells. Al final hem arribat justos de forces."

"L'equip està en procès, som 16 jugadors nous. Hem mostrat les dues cares de l'equip: la de la primera part, ben treballat i a la segona part on hem pagat el desgast. El Valls inclús podria haver guanyat. Al final s'ha empatat i el donem com a positiu".

"Estem per adaptar-nos i hem pecat de passerells en moltes situacions. Hi ha situacions que no hem sabut arreglar i és culpa nostra. Crec que ha estat més demèrit nostre que mèrit del rival perquè quan perds 2-0 ells van cap dalt i si els haguéssim enganxat amb una contra haguéssim guanyat".

Joan Antoni Pallarès, entrenador UE Valls. Foto: F.F.G/El Travesser


Joan Antoni Pallarès, entrenador UE Valls
"Estrenem categoria al camp d'uns dels equips forts de la categoria i sabíem de la dificultat del rival en què ens enfrontàvem. Havíem plantejat una primera part de desgast, on no passés res, de tranquil·litat i aprofitar les nostres ocasions quan les tinguéssim, però ens trobem amb un gol en contra al minut 10 i a partir d'aquí l'equip acusa el gol. Hem començat a desajustar-nos, ens agafaven les segones jugades, no estàvem intensos al migcamp i no arribàvem a l'àrea. El segon gol ens acaba de fer mal al segon gol".

"Si el primer gol no puc dir res, en el segon sí. És un gol que ve d'un córner a favor nostre que no pot acabar en gol d'ells en una contra. El missatge al descans és molt clar: hem vingut a jugar, seguirem jugant i ho intentarem".

"Al segon temps fem saltar un pivot nostre a pressionar els seus centrals, els igualem la sortida, l'equip s'instal·la a camp contrari, agafem segones jugades i comencem a tenir la pilota nosaltres. Fem el primer gol i ens posem dins del partit. Al cap de cinc minuts fem el segon gol. Al final sumen un punt que al descans no el teníem. És positiu sumar a la primera jornada i més veient al camp on estem".

"La valoració és clara: si fem el que hem fet a la segona part tindrem opcions de guanyar molts partits, però si ho fem com a la primera ens costarà més. Hem de ser atrevits, hem de ser valents perquè tenim un equip amb molts peus per jugar a futbol i si tenim pilotes prop de l'àrea contrària, tenim molt de perill dalt. Crec que a la segona part el Viladecans no ens remata a porteria. A la segona part hem estat millors que el rival. El Viladecans han estat més efectius a les àrees que nosaltres".

Joan Torné, celebrant el gol del 2-2. Foto: F.F.G/El Travesser

Joan Torné, jugador de la UE Valls
"Hem sortit una mica a aguantar la posició i veure com podíem disputar els primers minuts però hem tingut la mala sort que en una mala entesa defensiva ens han marcat un golàs. A partir d'aquí hem buscat proposar més, a tenir un pèl més la pilota però no hem estat del tot fins i en una contra al final de la primera part hem rebut el segon gol en contra".

"A la segona part hem començat a ser un equip de Primera Catalana i hem competit de veritat. Ens hem tret la tensió del primer dia i si el partit dura 10 minuts més, segurament acabaven guanyant".

"El 2-0 és un resultat perillós. Sí que és un clar avantatge però si et fan un gol, tens el perill que l'altre equip va en dinàmica positiva i això és el que ha passat. Al descans hem parlat d'això, de marcar i que els entrin els nervis a ells. Hem aconseguit empatar i les sensacions han acabat sent positives"

"Marcar m'ha fet il·lusió. La passada temporada, amb el meu anterior equip, vam tenir una mala experiència amb l'anterior equip, el Borges Blanques, i venia amb moltes ganes. M'he tret una espina clavada. Els hi vull dedicar el gol als meus companys de Borges".