#3cat3 / Primeres impugnacions i punts guanyats i perduts als despatxos

Manuel Lora, tècnic del Vendrell deixa el càrrec al final de la segona jornada de lliga

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

#3cat3 / Primeres impugnacions i punts guanyats als despatxos
#3cat3 / Primeres impugnacions i punts guanyats als despatxos

La Tercera Catalana grup 3 ha començat moguda i ja té les primeres impugnacions, els primers punts perduts i guanyats als despatxos i alhora, el primer entrenador, que un cop arrencada la temporada, ha deixat el seu càrrec.

El CE Vendrell ha perdut els tres punts de la primera jornada de lliga davant de la Joventut Bisbalenca, després que els de la Bisbal impugnessin per què es considerava que la llicència de l'entrenador Manuel Lora no estava ben tramitada. I el Comitè de Competició de la FCF li donava la raó aquesta setmana i se li retiren els punts del Vendrell, passant del 2-1 que es va produir al terreny de joc, al 0-3 administratiu.

Però no s'aturen aquí les impugnacions, i aquesta segona jornada se n'ha vist una altra, i amb un protagonista en comú, el CE Vendrell. En aquest cas però, era qui la presentava. El motiu? Al·leguen que el seu rival, el Llorenç va fer quatre rondes de canvis, un fet que no es pot produir en un partit de futbol, sent tres les màximes.

Dimissió de Manuel Lora, tècnic del Vendrell
La primera víctima a una banqueta #3cat3 en aquest inici de temporada s'ha viscut al Vendrell. Si bé és cert que Teruel, tècnic de l'Arboç va deixar el càrrec, ho va fer en pretemporada, abans d'arrencar la temporada. En competició, i després de la segona jornada, es veu com un entrenador decideix no continuar. Es tracta de Manuel Lora, qui havia signat el passat dia 10 de juliol com a entrenador del CE Vendrell.

En declaracions a El Travesser, Lora, explicava els motius. "Sé que és molt aviat, però considero que la planificació ha estat deficient.Hi han hagut coses que han fet que jo no estès còmode, i diria que no hem trobat el camí perquè pugui estar més integrat al grup", i afegia que no vol parlar malament del club baixpenedesenc sinó que "la planificació i forma que hi ha de treballar no em convenç".

Per altra banda, el tècnic parlava sobre la impugnació de la primera jornada, on el Vendrell perdia els 3 punts per la seva mala tramitació. "El club tenia les meves dades, tota la documentació i s'adorm i s'arriba a la primera jornada on no tinc la documentació en regla. En 12 anys d'entrenador no em trobo en res que s'assembli, i aquest ha estat un altre motiu per prendre la decisió".

Per altra banda, des del club i segons informa RTV El Vendrell, reconeixen la manca de jugadors a la plantilla, un dels fets que Lora també es mostrava descontent i l'altra, la lenta tramitació "habitual" de la Federació Catalana de Futbol cada temporada.