[Prèvia] L'Atlètic de Valls rep a l'Arboç en un dels partits de la jornada

Els de l'Alt Camp volen confirmar les bones sensacions que han sumat en aquest inici de lliga

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

[Prèvia] L'Atlètic de Valls rep a l'Arboç en un dels partits de la jornada
[Prèvia] L'Atlètic de Valls rep a l'Arboç en un dels partits de la jornada

Dissabte, a les 7 de la tarda, l'Atlètic de Valls es veurà les cares amb l'Arboç, en el què es pot afirmar que serà un dels partits de la jornada al grup 3 de Tercera Catalana.

S'enceta la tercera jornada de lliga i ho farà amb un bon partit, entre dos equips que els darrers anys han lluitat per la zona alta de la classificació. Enguany, es veuran les cares a la tercera jornada de lliga separats per tres punts.

L'Atlètic de Valls arriba al duel havent sumat els sis punts possibles, marcant 8 gols i no encaixant-ne cap, situant-se com un dels sis equips que han pogut guanyar en els dos primers partits de lliga. I arriben carregats de moral, però davant es trobaran a un Arboç que sí s'ha caracteritzat els darrers anys ha estat per ser un rival difícil de superar i rocós.

Els del Baix Penedès han sumat 3 dels 6 primers punts. Derrota inaugural davant de la UE Segur, i victòria a casa davant del Calafell. L'Arboç ha vist com aquest final de pretemporada canviava d'entrenador. Marxava Teruel i retornava Jordi Bernal.

Presentació dels equips del FC Atlètic de Valls
 a les 6 de la tarda es farà la presentació de tots els equips del FC Atlètic de Valls: sènior masculí de Tercera Catalana, sènior femení de futbol 7 i aleví-infantil. Esperem que un any més puguem gaudir dels bons resultats dels nostres equips dins les diferents competicions de futbol 11 masculí i futbol 7 femení .