Nàstic-Cornellà (2-2): reacció positiva

Empat del Gimnàstic de Tarragona al Nou Estadi després d'anar perdent per 0-2

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Nàstic-Cornellà (2-2): reacció positiva
Nàstic-Cornellà (2-2): reacció positiva

El Nàstic es queda a les portes de remuntar un 0-2 advers després de fer un segon temps on va mereixer millor sort.

La feblesa a les àrees va tornar a jugar-li una mala jugada a l´equip de Bartolo. Corria el minut 6 quan Pablo Fernández rebia una pilota dins l´àrea davant la passivitat de la defensa grana per segellar el 0-1.

Pocs minuts després Brugui i Pedro van tindre l´oportunitat de situar les taules però no varen estar encertats cara a porta... Viti estava molt espès a la línia de mitjos i tot el pes ofensiu passava per les botes de Ballesteros.

Tot i això el mateix Viti va tornar a enviar una pilota a la fusta com li va passar a l´estadi Johan Cruyff i just després arribaria la jugada de l´innocent penalt d´Albarrán que va transformar Abde amb el 0-2.

Quan semblava que el partit arribaria així al descans, el mateix Albarrán rep una pilota entrant per banda dreta i l'empala lluny de l´abast de Ramon. Era l´1-2.

Al segon acte es va veure un Nàstic amb les idees més clares, Viti va deixar el seu lloc a Carreón i Petcoff va poder deixar-se veure amb més llibertat que al primer temps.

Els últims vint minuts de partit es va veure un Nàstic molt intens en atac que buscava salvar els mobles davant la seva parròquia. Novament, el guant de la bota de Bonilla va ser el preludi de l´excel-lent cop de cap de Perone per establir les taules a l´electrònic.

I al temps de descompte Pedro va tindre la victòria a les seves botes quan després de sortejar la sortida de Ramon va veure com un central treia la pilota de sota pals... Empat positiu tot i que l´equip ahir va merèixer més.

NASTIC: Bernabé- Albarrán ( J. Pereira 80´), Perone, Goldar, Juan Rodríguez, Bonilla- Viti ( Carreón 46´), Petcoff- Brugui ( Habran 72´), P. Martín, Ballesteros

Entrenador: Xavi Bartolo

CORNELLA: Ramon- Óscar Prats, Baro, Mario, J. Jiménez- Nana, Pina, Lobato ( Fall 81´), Gila- Abde ( Guzmán 71´), Pablo Fdez ( Becerra 60´)

Entrenador: Guillermo Fernández

Gols: 0-1 Pablo Fdez 6´, 0-2 Abde 41´ p., 1-2 Albarrán 42´, 2-2 Perone        80´

Assistència: 3.532 espectadors al Nou Estadi