Prèvia. Alcover-Atlètic de Valls: derbi per a reaccionar i confirmar

El derbi de l’Alt Camp a Tercera Catalana arriba aquesta quarta jornada amb dos equips amb dinàmiques ben diferents: els alcoverencs encaixant dues derrotes consecutives i els vallencs, invictes.

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Prèvia. Alcover-Atlètic de Valls: derbi per a reaccionar i confirmar
Prèvia. Alcover-Atlètic de Valls: derbi per a reaccionar i confirmar

El derbi del grup 3 de Tercera Catalana a la comarca arriba ben d’hora, a la quarta jornada de lliga i per tancar el primer mes de competició. Diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, CE Alcover i Atlètic de Valls es veuran les cares en un partit que haurà de servir a uns –Alcover- per a capgirar la situació de l’inici de lliga- i als altres –Atlètic de Valls- per a certificar un bon inici de lliga.

El municipal Kiko Casilla d’Alcover acollirà el primer derbi del curs 2019-2020. L’Atlètic de Valls de Sergi Ferrer arriba havent sumant 9 punts, igual que tres dels altres rivals –Torreforta, UE Segur i Llorenç-, i d’haver encaixat tant sols un gol en contra. Bones sensacions en el tram inicial de la temporada. I els tocarà reafirmar-ho en un partit trampa com és el derbi.

El CE Alcover, per la seva banda, arriba a la quarta jornada després d’haver sumat una victòria, en la jornada inaugural davant de la Riera, però d’haver encaixat dues derrotes posteriorment, davant UE Segur i San Salvador. Els d’Isma Sánchez han encaixat 5 gols en els primers 3 partits mentre que han marcat dos, sent un dels quatre equips amb menys gol en aquest inici de lliga. El partit, diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda