Prèvia. UE Valls-Mollerussa: buscant la primera victòria

Els vallencs encadenen divuit partits consecutius sense perdre al Vilar. Reben un Mollerussa que aspira a escalar posicions després d’un irregular inici de lliga.

UE Valls, Primera Catalana grup 2

Prèvia. UE Valls-Mollerussa: buscant la primera victòria
Prèvia. UE Valls-Mollerussa: buscant la primera victòria

La Unió Esportiva Valls disputarà el seu segon partit de la temporada 2019-2020 com a local, i ho farà després de dos empats i una derrota en el comput global dels primers tres partits de la temporada. Reben un Mollerussa que disputarà el seu primer partit com a visitant.

Divuit partits suma la UE Valls sense perdre al seu estadi. Després de tot el curs 2018-2019 sense encaixar cap derrota a Segona Catalana, els vallencs van empatar en l’estrena com a locals a Primera Catalana amb un empat davant del Catllar. Arriben aquest diumenge, encadenant 18 partits seguits puntuant, amb quinze victòries i tres empats. Buscaran aprofitar el factor camp per a intentar estrenar el caseller de victòries aquesta temporada, i escalar posicions, deixant enrera la posició de descens que va entrar després de perdre a Martorell (2-0).

L’equip de Joan Antoni Pallarès buscarà la victòria en aquesta quarta jornada per a tranquil·litzar les sensacions i mirar cap amunt a la classificació, i fer un pas endavant com a conjunt. Davant, un Mollerussa que no ha arrencat com esperava, amb una victòria i dues derrotes en aquest inici de lliga. De fet, els lleidatans són l’únic equip que no s’ha estrenat com a visitant, ja que ha disputat els tres partits com a local, amb un vagatge irregular: una victòria (Can Vidalet) i dues derrotes (Vilanova i Vista Alegre).

El partit arriba, doncs, amb necessitats pels dos equips. Separats per un punt, vallencs i lleidatans buscaran la victòria per a recuperar sensacions i abandonar la zona baixa d’aquesta tant disputada Primera Catalana. El partit, diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.