El Vendrell ha perdut sis punts als despatxos en quatre jornades

De situar-se quart a la classificació es troba tretzè. Ha perdut 2 partits per alineació indeguda en aquests primers quatre partits de lliga

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

El Vendrell ha perdut sis punts als despatxos en quatre jornades
El Vendrell ha perdut sis punts als despatxos en quatre jornades

El CE Vendrell de Tercera Catalana veu com en les primeres quatre jornades de lliga ha perdut sis punts als despatxos, un fet pràcticament inèdit que els deixa en una situació complexe a la classificació.

El conjunt del Baix Penedès, que a més ha canviat d'entrenador en els últims dies i ara està dirigit per José Cordero, ha perdut un total de sis punts fora dels terrenys de joc.

A la primera jornada de lliga veia com tot i la victòria davant de la Joventut Bisbalenca acabava perdent els punts per la impugnació dels de la Bisbal en detectar que la llicència del tècnic Manel Lora no estava ben tramitada. Perdien 3 punts només començar la temporada.

Aquest dimecres al vespre, s'ha sabut que el partit corresponent a la tercera jornada de lliga, davant del Constantí, on els vendrellencs l'havien guanyat al terreny de joc, també era impugnat pel rival per suposada alineació indeguda d'un jugador, Camilo Agustin Garcia. El comitè de competició donava la raó al Constantí ja que en el moment de la seva alineació no es trobava correctament tramitada. Així, el Vendrell tornava a perdre 3 punts més.

Per altra banda, el mateix Vendrell va impugnar la derrota davant del Llorenç del Penedès a la segona jornada de lliga, al·legant que el rival havia usat quatre tandes de canvis durant el partit, però es va desestimar en tractar-se d'un error de l'àrbitre en realitzar seguidament la fitxa del partit.

D'aquesta manera, el CE Vendrell veu com de tenir 9 punts -guanyats als terrenys de joc- es queda amb només 3 de 12 punts disputats i de la quarta posició que hauria d'ocupar, es troba tretzè.