L'Atlètic, a pel repòquer de victòries

Juanito Silva torna a l'Atlètic després del seu pas fugaç pel Vallmoll, del grup 2 de Tercera Catalana

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

L'Atlètic, a pel repòquer de victòries
L'Atlètic, a pel repòquer de victòries

El FC Atlètic de Valls vol allargar el seu bon moment de forma que està travessant en aquest inici de temporada 2019-2020 i que l'ha portat a situar-se líder en solitari en guanyar els 4 partits que ha disputat.

Amb solvència darrera i mostrant-se efectiu davant, l'equip de Sergi Ferrer jugarà per tercera vegada aquest nou curs al Vilar, on ha guanyat els anteriors 2 partits, on ha marcat 7 gols i n'ha encaixat solament 1.  Aquest dissabte, a partir d'un quart de set de la tarda, l'Atlètic de Valls rebrà a la Joventut Bisbalenca, un equip que es troba amb 7 punts a la classificació després de dues victòries -una d'elles als despatxos davant del Vendrell-, un empat i una derrota.

En enfrontaments anteriors, el balanç de victòries és favorable als vallencs. Dels darrers sis cops que s'han enfrontat -la temporada 2016-2017 no es van veure les cares perquè els de la Bisbal es trobaven a Quarta Catalana-, els de l'Alt Camp n'han guanyat quatre, s'ha vist un empat i una victòria de la Joventut Bisbalenca.

Per altra banda, Juanito Silva, qui la passada temporada es trobava a les files de l'Atlètic de Valls i que aquest estiu marxava al Vallmoll, del grup 2 de Tercera Catalana, torna al conjunt vallenc, després d'un fugaç temps al club vallmollenc. S'està a l'espera de veure si tindrà minuts aquesta pròxima jornada de lliga.