Pallarès (UE Valls): 'Estic fins al capdamunt que generem ocasions clares i no hi hagi manera'

El tècnic afirma que cap dels rivals jugats fins ara ha estat superior al conjunt vallenc, tot i haver sumat 3 punts dels primers 15 disputats

per Francesc Fàbregas Gaya

Segona Catalana grup 6

Pallarès (UE Valls): "Estic fins al capdamunt que generem ocasions clares i no hi hagi manera"
Pallarès (UE Valls): "Estic fins al capdamunt que generem ocasions clares i no hi hagi manera"

Al final del partit d'aquesta cinquena jornada de lliga, la UE Valls sumava la segona derrota de la temporada, i tanquen els primers 15 punts disputats havent-ne sumat "tant sols" 3, i no han aconseguit encara cap victòria.

Les cares de decepció eren evidents pel conjunt vallenc, que si bé a la primera part havien pecat en dues accions puntuals -un gol olímpic i un error defensiu- per a veure's 2-0 en contra, a la segona part, des d'inici fins al xiulet final, havien estat superiors a l'Almacelles -quant a joc i ocasions de gol- però l'equip tornava a pecar del mateix que la resta de partits d'aquesta temporada: encert de cara porteria.

En aquest sentit, Joan Antoni Pallarès mostrava la seva versió més desenfrenada a túnels de vestuari, afirmant que "estic fins al capdamunt que generem ocasions clares de gol i no hi hagi manera", i seguia, "al minut 1 tenim una ocasió clara per a posar-la i no l'aprofitem i després li donem tot el camp al rival. A partir d'aquí sembla que haguem perdut el partit. Jo vull l'equip de la segona part: un equip valent, que genera ocasions, que ataca, que guanya segones jugades, que està al camp rival...".

El tècnic que sí que afirma que el seu equip competeix i té la certesa que cap equip ha estat millor jugant a futbol que l'equip, però també sap que l'equip li falta definir. "Tenim una clara de Gómez i Torné a la primera part, i a la segona fins a 3-4 clares per a finalitzar. Competim i veiem al final del partit com acaben els rivals de cansats i com celebren la victòria. Hem d'aprendre que les que tenim les hem de finalitzar perquè sinó els partits es decanten per l'altre costat". En aquest sentit, afirma que l'Almacelles no ha estat superior al Valls al llarg dels 90 minuts, però sí que tenen una cosa que l'equip, ara mateix no té, efectivitat cara porteria. 

"Cap equip ha estat superiors a nosaltres"
Pallarès ho té clar, "cap equip ha estat superior a nosaltres en aquest inici de lliga", i feia un repàs de cadascun dels partits disputats: "A Viladecans empatem a 2 tenint la sensació que tirem la primera part. Al Catllar, ens posem 2-0 amb la sensació que som superiors a ells però t'acaben empatant. A Martorell, fem el pitjor partit de la temporada davant d'un rival, per a mi, inferior a nosaltres però no vam igualar la intensitat i competitivitat del rival, i davant l'Almacelles, hem estat superiors però ells han tingut l'efectivitat".

Confiança amb la plantilla
Tot i aquest inici de temporada, on l'equip es veu situat a la zona baixa de la classificació, el tècnic sap -millor que ningú- del potencial que té el seu equip. "No tinc dubtes i o tirarem endavant. No tenim altre opció que seguir entrenant però hem d'aprendre que en aquesta categoria, sense que el rival et generi res et poden guanyar. Crec que en aspectes de futbol plantegem més futbol que altres equips. Queden 29 partits i això acaba de començar"