Ferrer (At.Valls): 'És una derrota dura que ens ha de servir'

El tècnic vallenc parla després de la primera derrota de l'Atlètic de Valls aquesta temporada

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Ferrer (At.Valls): 'És una derrota dura que ens ha de servir'
Ferrer (At.Valls): 'És una derrota dura que ens ha de servir'

L'Atlètic de Valls veu tallada de cop la seva bona ratxa d'aquest inici de lliga. Segurament és la temporada que millor havia arrencat números en mà però aquest dissabte, davant d'un equip de mitja taula com la Joventut Bisbalenca, van veure com perdien els primers punts.

Una contra de manual dels de la Bisbal aconseguien superar a Lambea que ja havia evitat el 0-1 en dues ocasions durant el partit, però res podia fer en una contra 3 contra 1 per evitar la primera derrota de la temporada.

Sergi Ferrer, tècnic de l'Atlètic de Valls parlava després del partit. "Ells han vingut a fer el seu partit i sabia que seria un equip que sabria defensar-se bé darrera i buscarien alguna contra. El que és estrany, és que en un camp com el nostre no trobéssim espais per a superar-los".

El tècnic del conjunt vallenc, que es lamentava de no haver pogut sumar aquesta cinquena victòria consecutiva, intentava durant el tram final buscar el gol de la victòria. "hem passat a tres defenses darrera amb Juanito, Gabri i Grau i avançar les línies posant a Chris i Pol per bandes i Zurita i Giró més a dalt, amb Ike darrera i un doble pivot amb Moya i Castro i semblava que sortia bé, però al descompte amb una contra ens han agafat i ens han fet el gol".

Ferrer parla de "dura derrota" però creu que a l'equip li pot servir per a veure que "això no serà fàcil" i que cada partit s'ha de disputar al màxim. "És important estar activats. No ha pogut ser però ara ens toca pensar amb el partit davant del Llorenç que serà un partit difícil".