Nàstic-Castelló (1-1): doble personalitat

El Nàstic acaba sumant un punt davant del Castelló al Nou Estadi

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Nàstic-Castelló (1-1): doble personalitat
Nàstic-Castelló (1-1): doble personalitat

La primera meitat va ser desesperant. Un Nàstic sense cap tipus d'idees, un rombe al mig del camp que deixava totalment sol un Petcoff que es veia desbordat i no podia centrar-se en la creació de joc.

Aquest dibuix tampoc va ajudar gaire a la progressió dels laterals, Giner és home de banda i en aquesta posició tampoc es va trobar còmode en cap moment. El Castelló va tindre alguna ocasió de gol en botes de Calavera que va marxar desviat o una rematada del perillós César Díaz que tampoc va trobar porta.

Al segon acte, l'entrada de Brugui i Ballesteros i sobre tot, el canvi de dibuix, va donar més consistència defensiva al Nàstic i més rigor ofensiu a l´equip dirigit per Bartolo.

Petcoff va començar a lliberar-se poc a poc i els granes començaven a despertar de la seva massa habitual pàjara... Però quan millor estaven els granes va arribar l´errada de Bernabé a l´hora de treure una pilota jugada i Jamelli va glaçar el Nou Estadi...

Va ser llavors quan l´equip va treure aquelles forces que mai es veuen al 1er temps i en una centrada d´Habran va arribar la rematada de cap de Brugui per igualar el matx. L´equip continua sense guanyar al Nou Estadi.

NASTIC: Bernabé- Pol, Perone, Juan Rodríguez, Bonilla- Petcoff ( Joel 81 ´), Habran, Goldar, Lolo Plá ( Ballesteros 60´)- Pedro i Giner ( Brugui 60´)

Entrenador: Xavi Bartolo

CASTELLÓ: Álvaro- Jorge Fdez, Verdés, Satrústegui, Víctor- Jamelli (Alfredo 87´), Muguruza, Calavera ( Gálvez 86´), Salvador- César Díaz, Cubillas ( Serra 66´)

Entrenador: Óscar Cano

Gols: 0-1 Jamelli 68´, 1-1 Brugui 85´

Assistència: 4.047 espectadors al Nou Estadi