Quesada "Nosaltres anirem a Valls sabent que l'Atlètic sortirà amb ganes"

Quesada, tècnic del Constantí
Francisco Javier Quesada, entrenador del Constantí porta 3 temporades a l'equip i la temporada passada l'equip es va quedar a 2 gols de l'ascens a 1ª Regional. Aquesta temporada es marquen l'objectiu de l'ascens que els faria ascendir dues categories de cop. Avui a la tarda han rebut un fax on la Federació els dòna els tres punts perduts davant del Bellvei, degut a una irregularitat en les fitxes d'algun jugador.

L'Atlètic de Valls ha començat malament la lliga, això el fa temible pel partit de diumenge?
Sí, perquè sabem que és un camp difícil i és un equip gran de la categoria i té un potencial per estar a la zona alta de la lliga. Anecdòticament es troben amb 3 punts però nosaltres no ens confiem. Anirem al Vilar a donar guerra. Si veiem els marcadors que han tingut l'Atlètic veiem que han perdut tres partits amb equips que han d'estar a la zona alta i que es pot perdre i per la mínima. Nosaltres anirem a Valls sabent que sortiran amb ganes per la classificació que vam treure la temporada passada.

Canviareu d'estil de joc contra l'Atlètic, sabent com jugen?
No. La nostra manera de jugar no es modificarà. Els dos equips ens coneixem bé i serà un duel d'estils.

El Constantí ha fet canvis respecte la temporada passada?
Tenim una plantilla similar a la passada, l'únic és que hem reforçat dues o tres posicions i tenim un equip més fort que la temporada passada. Hem reforçat la defensa i la davantera.

Com valora el començament de la temporada del Constantí?
El primer partit el vam perdre 3-0 a Bellvei però avui hem rebut un comunicat de la Federació perquè el partit estava reclamat i ens ha donat la victòria per 0-3. El motiu era perquè hi havia alguna fitxa d'algun jugador que no hi havia el DNI.

Per tant, bon inici de l'equip no?
Si, com els dos darrers anys. Em començat forts i fa que alguns equips ens començem a separar.

L'objectiu de la temporada és l'ascens?
L'objectiu és quedar campió de la categoria, que fa que dongui un premi molt gran que és l'ascens directe a dos categories i lluitarem per aconseguir-ho.