"No sortirem a veure-les venir perquè no ho sabem fer"

Jordi Rojas, tècnic des de fa tres temporades de la Canonja
Jordi Rojas, tècnic de la Canonja explica al Travesser les sensacions que hi ha abans del partit contra la UE Valls. El tècnic de 42 anys que porta tres temporades al primer equip de la Canonja i que ha entrenat al Remolins Bitem, Ascó, el cadet de Divisió d'Honor del Reus, entre altres va ser present diumenge al Vilar per inspeccionar el joc de la Unió Esportiva Valls.

Us fa respecte aquesta UE Valls que porta sumats 10 de 12 punts?
Sí, és clar, fa respecte. Amb els números que ha fet són d'equip per estar a dalt. Diumenge vaig anar al Vilar a veure l'equip. La temporada passada ja tenia un bon bloc, però tenia a Cazorla i Pere Plana que donava qualitat a l'equip, amb els fitxatges que han fet l'equip no desentona i serà un equip de la zona alta i a més tenen un bon tècnic.

Ja vas prendre bona nota diumenge al Vilar?
S'intentarà contrarestar el que en Josep Mª i en Javi possin dins del terreny de joc però els que jugen són els jugadors. Tu pots plantejar un partit però poden passar moltes coses. Vaig estar pendent del partit de la UE Valls però cada partit és una història.

Per tant, creus que la UE Valls com la temporada passada estarà a la zona alta?
Si. Estic sumament convençut que tindran trajectòria ascendent. És un equip compensat i ha fet bons fitxatges. La base és la mateixa amb Beto, Carlos, Boris, Omar... i amb els fitxatges com Gomà Camps més els juvenils i sense descuidar-nos a Manolín.

Parlant de la Canonja, hi ha hagut molts canvis aquesta temporada?
A la zona de la porteria és la mateixa, afegint el fitxatge d'Adrià. En defensa tenim dues noves incorporacions, un provinent del Vilaseca i un altre de l'Hospitalet. A més hem pujat a un juvenil. A la zona de dalt hi ha la incorporació de Bargalló. La base de l'equip és la mateixa, afegint tres o quatre juvenils que tenen qualitat que fa que siguem un equip difícil a batre. No s'ha de fer cas a l'inici i és difícil pronosticar el que passarà. Diumenge crec que es veurà un bon partit i els dos equips sortirem a buscar la victòria i amb ganes de que ens surti les coses bé.

Satisfets de l'inici de l'equip?
Portem 4 jornades i no es pot valorar ni parlar dels equips que estaran adalt. Es aviat i no es pot valorar. Si que és veritat que tenim un equip conjuntat i amb la mateixa base i amb joves de qualitat. A nosaltres ens agrada jugar a pilota i és la filosofia. Ens pot sortir bé o malament però per això treballem. El futbol no té memòria històrica. Portem 4 jornades i estem imbatuts.

Sortireu diumenge a veure-les venir o anireu a l'atac?
No sortirem a veure-les venir perquè no ho sabem fer. Durant la pretemporada i l'inici de lliga la intenció és jugar la pilota i marcar gols, sense oblidar el treball defensiu. Si defenses durant 90' és molt possible que s'acabi perdent i només es pot guanyar si es juga a camp contrari.

L'objectiu de la Canonja quin és?
En principi salvar la categoria i estar dins dels primers 11 equips de la classificació que són els que es queden a 2ª Catalana i a partir d'aquí ja es veurà. Enguany quedar campió és un premi molt gran perquè fas un salt de categoria important però la Canonja no té el col·lectiu humà ni pressupost per estar a 1ª Catalana.