"La idea és anar a Valls a conseguir els tres punts"

Delio Castillo
Delio Castillo ha començat la segona temporada amb La Riera en la seva segona etapa al club vendrellenc. El tècnic de 39 anys resident a Torredembarra explica al Travesser les sensacions del seu equip i com vindrà al Vilar.

Com veus l'Amateur en aquest inici de lliga?
El veig sincerament bestant bé, a diferència d'altres anys que no havien començat massa bé. Estic un pèl sorprès pel seu inici de lliga, no sé si s'han reforçat però veig que estan fent un bon inici de lliga.

El que l'Amateur no hagui jugat aquesta jornada per culpa de la pluja es beneficiós per La Riera?
Potser si perquè es pdoria notar al terreny de joc. No jugar pràcticament durant dues setmanes es pot notar i podria ser una petita aventatge per nosaltres.

Parlem una mica de la Riera, com ha començat la lliga?
Vam guanyar el primer partit de lliga però després no hem anat massa bé i a casa ens està costant guanyar. No tenim aspiracions de pujar i sobretot volem estar entre els 13 primers i repetir el resultat de la temporada passada (6è). Estem tenint un inici complicat de lliga però mica en mica esperem tirar endavant.

Quins canvis hi ha hagut a la Riera respecte l'any passat?
Hem tingut 4 baixes, sobretot en l'aspecte defensiu (1 porter, 2 defenses i 1 migcampista) i ens hem reforçat amb 7 fitxatges (1 porter, 2 defenses, 3 migcampistes i 1 davanter), sobretot jugadors de la zona perquè l'economia és la que ès.

En quin plantejament anireu a jugar a Valls?
Nosaltres jugem sempre igual. No som un equip d'atac sinó un equip que ha d'estar fort darrera, saber tancar-se i sortir al contraatac. La idea és anar a Valls a aconseguir els tres punts.