"Tots els partits són complicats a 1ª Territorial i jugar contra la UE Valls a casa encara més"

Salva Guillemat
Salva Guillemat és el tècnic del Salou des de fa 3 temporades. Després d'una primera temporada en què es va quedar a les portes de l'ascens, en la segona temporada l'equip va assolir l'ascens de categoria a 1ª Regional. Diumenge a les 5 de la tarda s'enfrontarà al líder, la UE Valls que encara no coneix la derrota.

Com veu la Unió Esportiva Valls aquest inici de lliga?
Doncs bestant forta, sincerament. És un equip veterà a la categoria i amb jugadors experimentats i de força classe. És un equip que aspira a l'ascens de categoria i per a mi és un dels candidats a l'ascens.

Creu que serà difícil puntuar al Vilar?
Aquest any a 1ª Territorial tots els partits són complicats i la UE Valls a casa encara serà un rival més difícil de guanyar però anirem a intentar-ho.

Com veus l'inici que està fent el seu equip, el Salou?
Aquest inici de lliga estem pagant el canvi de categoria. Som un equip jove d'entre 21 i 22 anys amb algun jugador veterà de no més de 30 anys i estem coneixent la categoria. Nosaltres pensem que anirem a més. L'equip està treballant bé i té les idees clares. Els tres darrers partits hem encaixat 1 gol al primer minut del partit i això crea dubtes a l'equip i fa que haguem d'obrir línies. Contra l'Ampolla vam poder empatar i contra el Calafell que anavem perdent 0-3 van estar a punt de remuntar el partit. Nosaltres confiem en que anirem a més, no per estar a la zona alta però si per estar en els 13 primers llocs i treballem per això. Si acompanya la sort estarem en aquesta línia.

Heu fet canvis a l'equip respecte la temporada passada?
Pràcticament és el mateix bloc que les dues darreres temporades. El 90% de l'equip és el mateix ha excepció de 3 jugadors joves que ja veníem seguint de 2ª Regional. S'ha fet un projecte apostant per la gent jove i la cantera i no mirem el tema econòmic.

Ja que sou nous a la categoria, com l'ha veu?
Complicada. Crec que hem pujat l'any equivocat perquè aquests canvis que es farà a les territorials fa que els equips es barallin molt per estar entre els primers classificats. Crec que els equips s'han reforçat, no sé si han estirat més el braç que la màniga, que no crec perquè econòmicament no és temps per fer-ho però els projectes que han fet és per fer una molt bona temporada.