L'Amateur perd per culpa dels seus pròpis errors

L'Amateur de l'Escola Valls Futbol s'enfrontava al Vilar a la Riera després de que la setmana passada s'aplaçès el partit davant del Banyeres. L'Amateur que tenia ganes de guanyar per seguir a la zona alta de la classificació va perdre per 2-4.
I és que al segon 30 de partit l'Escola ja perdia després d'un error defensiu. Aquest gol va ser una gerra d'aigua freda per l'equip que no havia sortit concentrat. Els vallencs però van començar a crear ocasions en els primers 10 minuts de joc però no les van saber aprofitar i al minut 11 arribaria el segon gol de la Riera en una altra errada defensiva.  Adriano, que jugava el primer partit amb els vallencs retallava distàncies al marcador abans de la mitja hora de partit i situava a l'Amateur una altra vegada dins del partit. Quan més estava dominant l'Escola Valls Futbol va arribar el tercer gol dels visitants, gol que sentenciava el partit.
La segona part l'Amateur va ser superior a la Riera i va tornar a retallar distàncies amb el 2-3 i l'equip havia corregit errors de la primera part. L'Escola però va veure com li expulsaven Campillo i van començar a arriscar amb només 3 defenses i jugant amb 2 puntes. Tot i jugar amb 10 homes, l'Amateur tenia el partit sota el seu control però en una centrada la Riera possava el definitiu 2-4. Gerard Roig explicava que "En general no m'he qudat content perquè teniem que haver guanyat i ens haguès anat bé guanyar."
L'Escola en principi jugarà dimarts el partit aplaçat contra el Banyeres a les 8 del vespre.