Boris, segon porter menys golejat de tota la 1ª Territorial

Boris en el partit d'ahir al Vilar.Foto:Marc Lladó
El porter de la Unió Esportiva Valls està fent un gran inici de temporada i només ha encaixat 3 gols en els primers 6 partits (0'5) el que el situa com el millor porter del grup 6 de la 1ª Regional amb grans intervencions com les dues d'ahir al Vilar. Boris, tota una assegurança entre els pals i amb l'ajuda d'una defensa que en línies generals està intractable està aconseguint que perforar la porteria vallenca sigui missió gairebé impossible.
Així Boris és el porter menys golejat del seu grup i el segon menys golejat de tota la 1ª Territorial, només superat pel porter Sergio Cano, del Vilassar de Dalt que milita al grup 2 de la 1ª Territorial que tant sols ha encaixat un sol gol però que no els fa ser líders del seu grup.
Boris que segons sembla aquesta temporada es perdrà pocs partits per què ha canviat la filosofia de tres partits per porter, és el segon menys golejat dels 108 equips que hi ha a la categoria i si comptem també els equips de Preferent passa a ser el tercer menys golejat, superat per Sergio Cano del Vilassar de Dalt i pel porter del EC Granollers que porta 2 gols en el grup 1 de Preferent.
En canvi si comptem també la segona regional veiem com La Torreta CF porta només 2 gols en contra així com el Roses UE però aquest amb un partit menys. Així si comptem tots els equips de Preferent, 1ª i 2ª Regional el porter vallenc és el 5è menys golejat empatat amb el porter de l'Alcarràs (Preferent grup 2), Marinenc (1a territorial grup 2 però un partit menys), Canovelles (1ª Territorial grup 4), Roda de Barà (2ª Territorial grup 3), Arrabal-Cala Gramanet (2ª Territorial grup 11), Borrassa (2ª Territorial grup 15), Llançà (2ª Territorial grup 15, però un partit menys) i el Breda (2ª Territorial grup 17). Boris per tant és una autèntica assegurança sota els pals, una tasca a vegades que és poc agraïda.