Enric Torres "Som un equip que lluitarem fins al final, sóm l'Atlètic de Valls"

Enric Torres en la presentació de l'equip
Enric Torres, davanter de l'Atlètic de Valls està en forma, així ho demostren els 6 gols que porta en 6 jornades. Torres, màxim referent ofensiu parla pel Travesser i explica com veu l'equip aquest inici de lliga.


Sembla que has començat amb bona ratxa golejadora no amb 6 gols en les 6 primeres jornades no?
Bueno, aixó sembla, no? 6 gols en 6 jornades sempre fan pujar l'autoestima del jugador i del propi equip, encara que la majoria de vegades, els gols són més del que fa la jugada i l'última passada que del que espeny la pilota dins la xarxa.

Llàstima que els teus gols no van acompanyats de victòries, no?
Això sempre passa (riu). A vegades, un gol teu fa que l'equip guanyi un partit, i a vegades ja en pots fer 2 o 3 que ni hi ha manera tu. Tot i així hem de seguir treballant per que algún dia amb un sol gol, meu o no, guanyem els partits.

L'equip no està tenint sort aquest inici de lliga?
No crec que sigui sort. En aquest començament de lliga ens hem encarat a equips que estan lluitant a la part alta de la classificació, és per aquest motiu que pot arribar a semblar que no acabem de lligar. Si que és veritat que hi ha partits que amb una mica de sort els guanyes, però no es pot comptar amb la sort durant el llarg d'una lliga. Ens hem de valer per nosaltres mateixos.

Perquè li està costant a l'Atlètic de Valls?
Potser per falta de confiança en nosaltres mateixos? No ho sé. Jo estic segur que al final de la lliga veurem l'Atletic Valls entre els 5 primers de la classificació. És tot qüestió de temps i paciència, però sobretot esforç i sacrifici per un club que te confiança en nosaltres.

El partit contra l'Altafulla va ser una bona oportunitat per canviar la dinàmica ja que l'equip haguès sumat dues victòries consecutives no?
Bueno, era una bona oportunitat sí, però jo sempre he dit que s'ha de respectar al contrari fins al final del partit. Dues victòries consecutives haguès estat genial, sobretot desprès de guanyar al líder. Podríem haver mirat endavant amb el cap ben amunt. Encara que va ser un partit molt enganyos i amb molta "merda" per així dir-ho. Un delegat de camp molestant els jugadors durant el trascurs del partit, una pica-baralla al camp i un altre a la graderia, un àrbitre que no sabía molt bé el que es feia, un penalt tret d'una mànega i una baralla entre l'afició local i el seu propi porter, són coses que no s'haurien de veure al camp de fútbol però per desgràcia hi són i vulguis o no, et treuen una mica del partit.

Creus que aquesta temporada amb les restructuracions serà una 2ª Regional més competitiva que temporades passades?
En aquest tema no m'agrada entrar gaire, però penso que si fan aquests canvis és per a millorar. També penso que serà més o menys igual de competitiva que altres temporades. Sí que és veritat que hi ha equips que volen pujar sigui com sugui però crec que està en l'actitut que hi ha cada any hi ha cada categoria.

L'Atlètic de Valls encara ha de mostrar la seva millor cara?
Millor cara? Crec que la millor cra la vam ensenyar guanyant al líder, el Constantí, on es va poder veure un Atlètic Valls jugant com un equip, lluitant com gladiadors, i treballant com els miners més sacrificats.
Som un equip amb molts bons jugadors, i un entrenador i segon entrenador que més d'un equip voldrien.
Som un equip que hem demostrat ser els millors, i que encara que ens emportem cops i caiguem (referit a Aitor Expòsito, jugador de l'Atletic de Valls.), entre tots ens ajudem, ens aixequem i seguim caminant.
M'ho van ensenyar de petit, de caure també s'apren.
Som un equip que lluitarem fins al final, sóm l'ATLÈTIC DE VALLS.