Cap de setmana rodó per l'Atlètic de Valls

Imatge d'un partit d'aquesta temporada
L'Atlètic de Valls ha viscut un cap de setmana replet de victòries. Si l'equip femení guanyava 23-0 al Creixell amb un autèntic gran partit de les vallenques i la victòria dels veterans de l'Atlètic per 4-3 al Basf, l'equip sènior masculí de la 2ª Territorial guanyava 4-1 contra el Sant Jaume dels Domenys i sumava així 7 dels darrers 9 punts, ubicant-se a mitja taula de la classificació.
El partit no va començar amb gaire brillantor però si que va se pràctic gràcies a l'encert golejador. Prop de la mitja hora de partit Edgar marcava després d'una sèrie de rebots dins l'àrea.
Sense temps per deixar reaccionar i al cap de 10' l'Atlètic de Valls marcava el 2-0 després de que Marc Izquierdo centrès cap a Torres que al segon pal rematava a gol. Amb aquest marcador arribava la mitja part.
Els segons 45' el Sant Jaume va intantar retallar distàncies però els blaus van controlar bé el matx i en dos contraatacs al minut 25 i 35 sentenciaven el partit, obra d'Edgar i Torres respectivament. Amb el 4-0 el Sant Jaume a falta d'uns 8 minuts feia el gol de l'honor.
Aquesta és una victòria important per l'Atlètic que suma 7 dels darrers 9 punts i es situa a la mitja taula i els blaus tenen ganes d'escalar posicions.