Els equips de 1ª regional sumen menys punts que la temporada passada

Darrer partit de la UE Valls al Vilar
Mirant les estadístiques de la temporada passada, es veu com a la 1ª regional grup 6 les coses estan més igualades que la temporada passada. I és que si els tres primers classificats a la jornada 7 del campionat de lliga 2010-2011 tenen 14 punts, els tres primers classificats sumaven 18, 16 i 15 respectivament.
Així s'està veient aquesta temporada que almenys en aquest inici la diferència entre els primers classificats no és tanta com la passada. Aquesta temporada la diferència del primer al 10è són de tant sols 4 punts i la temporada passada era de 8 punts.
Mirant la UE Valls de la passada temporada amb aquesta han sumat 4 punts menys que es veu reflexat amb dos empats de més respecte l'inici de la temporada passada. A nivell ofensiu l'equip portava 14 gols, 4 més que enguany però 2 gols més en contra.
Tot i així la UE Valls ha començat bé la temporada tenint en compte que està tenint mala sort en les lesions i que a casa l'equip està sent un fortí on porta guanyats els tres partits disputats. A fora però li està costant més guanyar on porta sumats 5 dels 12 punts possibles.