L'Amateur millora els números de la temporada passada però l'Atlètic de Valls els empitjora

En aquest primer tram de temporada de 2ª regional es poden començar a treure les primeres conclusions de com està anant la lliga.
L’Atlètic de Valls que es troba 9è amb 10 punts a la zona de ningú. La temporada passada amb les mateixes jornades de lliga va sumar 4 punts més, que el feia situar-se 5è. En gols a favor veiem com també ha perdut pistonada. Si la temporada passada va marcar 20 gols en els primers 7 partits, casi 3 per partit, aquesta en porta 15. En gols en contra però la xifra millora. En aquesta temporada només ha encaixat 10 gols per 12 de la passada i és el 5è equip menys golejat.
Per altra banda, per l’Amateur tot i aquesta mala ratxa de 4 partits perdent, tot són bones notícies respecte l’inici de temporada passada. Si la temporada 2009-2010 va sumar en les primeres 7 jornades 2 punts, aquesta ja en porta 7 i es troba 13è i no cuer com la temporada passada.
En aquesta jornada la temporada passada l’equip portava 19 gols en contra i aquesta temporada en porta 8 gols menys (11). En gols a favor la xigra augmenta de 5 a 9 i supera a 5 equips en aquest aspecte.
En la classificació general també veiem com el líder de la passada havia aconseguit tots els punts fins el moment i que el segon classificat de la passada temporada, el Calafell no va encaixar el primer gol fins la jornada 8, cosa que enguany el que porta menys gols ja en porta 3 (Roda de Barà).