a

Miquel Cotaina parla pel Travesser a tres dies del partit que enfrontarà el seu equip, l'Ampolla contra la UE Valls. El tècnic sap que serà difícil sumar punts al Vilar però no baixaran els braços en cap moment.

Com veus la UE Valls en aquest inici de lliga?
La veritat que és un equip molt equilibrat en totes les línies. La temporada passada tenia la seva referència en l'aspecte ofensiu i enguany crec que està més equilibrat i sòlid en defensa i adalt té dos jugadors amb molta pegada. Tenen un equip per quedar primer en quant a equip i població i personalment penso que la Unió Esportiva hauria d'estar en una categoria més amunt. Crec que durant tota la temporada el Valls estarà a la zona alta de la classificació, junt a altres equips com pot ser el Camp Clar. Aquest equip espanta una mica.

La UE Valls acaba de perdre el primer partit de lliga, això el fa més perillós?
El Valls és perillós encara que no haguès perdut. Es veurà segurament un equip més enrevietat. Serà un partit que no podrem anar despistats ja que la UE Valls al Vilar és perillós, consistent i amb el suport del públic serà un partit complicat. Nosaltres venim de perdre a casa en la que penso que mereixiem alguna cosa més i per això el que perds a casa has d'anar a buscar-ho a fora. Tenim molt a guanyar i poc a perdre.

Com està l'Ampolla aquesta temporada?
L'Ampolla és un equip que la base és de la temporada passada. Ens hem reforçat amb tres incorporacions de l'Ascó i després hem fitxat  jugadors de la zona amb pocs diners per què són jugadors de 3ª regional. A més hem fitxat un jugador del Santa Bàrbara i un del Catalonia. El nostre objectiu enguany és mantenir la categoria i voldriem estar del 2n al 12è. És l'objectiu que tenim i després ja hi haurà bofetades per què són 6 els equips que baixen de categoria i enguany s'hauran de fer més de 40 punts per salvar-se i serà complicat.

Com valoreu l'inici de lliga de l'Ampolla?
Ha estat bo. Vam perdre 1 partit a casa, el partit d'homenatge a Pitarque, un noi que tothom li tenia molta estima. Després n'hem empatat dos a casa i n'hem guanyat un. Venim de perdre però portavem dues victòries consecutives. La trajectòria de l'equip és la que ens marca on estem ara mateix, entre el 7è i el 10è.

Teniu clar com jugareu al Vilar?
Som un equip amb bestanta iniciativa amb el joc. Ens agrada baixar la pilota i jugar però has de llegir els partits i a vegades no pots fer el futbol que t'agradaria fer. No som un equip que esperem darrera i ens agrada jugar ofensivament. Cada partit plantejem els partits més o menys igual. De la UE Valls tinc 4 referències ja que no l'he vist aquesta temporada però no jugo en funció del rival sinó del que podem fer nosaltres.