Aleix Miravent "Vaig veure a l'Amateur al camp del Vendrell i vaig veure un equip que lluitava molt i que mai es desmoralitzava"

Aleix Miravent és el tècnic del Bellvei, proper rival de l'Amateur de l'Escola Valls Futbol. Miravent que va estar present en el partit del Vendrell contra l'Amateur va prendre bona nota.

Com veus l'Amateur de l'Escola Valls Futbol abans del partit de dissabte?
Els vaig veure al camp del Vendrell i vaig veure un equip que lluitava molt i que mai es desmoralitzava. Això diu molt del seu esperit. El resultat crec que va ser enganyós per què van tenir més ocasions que el Vendrell.

Porten 4 derrotes consecutives tot i que van fer un bon inici de campionat, això pot ser perillós?
Pot ser perillós per nosaltres. Un equip adequat a la categoria com l'Amateur el més fàcil és que nosaltres les passem canutes. Crec que els de Valls estan tenint mala sort en algun partit i sobreto veig que al davant falta un o dos homes que tinguin més punteria. No sé si han fitxat algun jugador darrerament o no.

En atac sí que és cert que els manca punteria, però en defensa l'equip està força sòlid. Va prendre nota?
La veritat és que cada partit és un món diferent. El que està clar és que costa molt fer-los gol. El que hem preocupa és veure com arribem nosaltres ja que dimecres vam jugar un partit aplaçat contra el Sant Jaume que vam guanyar 5-0 i no sabem com arribarem dissabte.

La victòria contra el Sant Jaume reforça a l'equip no?
Sí, clar. Llàstima però del partit contra el Constantí on vam perdre els tres punts per alineació il·legal, cosa que no comparteixo.

L'inici de temporada del Bellvei està sent prou bona, no?
Sinó haguèssim perdut els tres punts contra el Constantí aniriem segons a la lliga. Sí, l'inici està sent molt bo. Som un poble de 1.500 habitants i estem lluitant amb equips que tenen poblacions 10 vegades més grans que nosaltres.

Hi hagut canvis a l'equip respecte la temporada passada?
El que si que hi ha hagut és reforços a la banqueta. Han vingut nois joves de Masllorenç, Tancat... que han reforçat a l'equip. Tot i així l'11 inicial no varia massa respecte la temporada passada. Aquest any tenim 21 jugadors, respecte els 16 que teniem la passada temporada.

L'objectiu del Bellvei quin és?
Estar entre els primers classficats i intentar star el més amunt possible. No tenim potencial per estar primers, per tant que ens prenguin els tres punts davant del Constantí no ens perjudica a nosaltres sinó a altres equips.