Comença la preocupació a l'Amateur al sumar la cinquena derrota consecutiva

Partit d'aquesta tarda al Vilar

L'Amateur de l'Escola ha viscut la mateixa història que les darreres jornades de lliga. Ha jugat bé però no ha pogut superar al seu rival, en aquest cas el Bellvei.
Com sempre ha estat un partit extrany amb un inici esperançador dels homes de Gerard i Aleix Roig, tenint la pilota, corrent, jugant bé a futbol. Superat el quart d'hora de partit un error entre porter i defensa de l'Amateur costava el primer gol en contra. Sense temps de recció el Bellvei marcava el segon gol al minut 20' després de que el porter de l'Amateur refusès malament la pilota i caiguès a un jugador rival que marcava a plaer.
Aquí va arribar la reacció vallenca i en una jugada de banda esquerra Silvio provocava un penal de marcava el vallenc Jordi Batalla. Quan semblava que el partit arribaria a la mitja part amb un 1-2, Batalla marcava el segon gol i empatava el partit depsrés de pentinar l'esfèric en un còrner.
Quan semblava que la reacció vallenca era un fet al minut 10 de la segona part el Bellvei deixava tocar a l'Escola amb el 2-3 en un altre error defensiu. A partir del tercer gol del rival, l'Escola es va volcar a l'atac i jugava amb 4 homes d'alt i el Bellvei jugant amb 10 homes. Després d'anar a la desesperada i veure com l'àrbitre no xiulava un possible penal arribava el gol de la sentència al darrer minut de joc.
L'Amateur suma la cinquena derrota consecutiva i en declaracions al El Travesser Gerard Roig deia que "no sé si és tema de psicologia o de concentració però fa ràbia perquè és una manera de perdre lletja perquè jugem bé." El tècnic però acabava dient que "hi ha ganes de canviar".