L'Atlètic de Valls vol sumar una victòria a Bellvei

Aquest diumenge l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini es desplaçarà a Bellvei per jugar la novena jornada de lliga del grup tercer de la segona territorial. El partit començarà a les 12 del migdia.
El Bellvei ha protagonitzat un començament de campionat força bo i ara mateix ocupa la quarta posició amb 16 punts (tres més que l’Atlètic). Cal tenir en compte que en la primera jornada va guanyar 3 a 0 al Constantí però la Federació els va donar el partit per perdut per un problema amb les fitxes.
Així doncs, com a locals els del Baix Penedès han golejat al Constantí (3-0), a l’Altafulla (10-0) i al Sant Jaume (5-0).
L’únic equip capaç de puntuar va ser el Santa Cruz de Calafell gràcies a un empat a dos gols. Sense cap mena de dubte el camp del Bellvei és un dels més difícils de la categoria.
En la temporada passada l’Atlètic no va poder puntuar a Bellvei perquè va perdre per 1 gol a 0. Esperem que enguany sigui diferent i que els vallencs puguin començar el mes de novembre amb un resultat ben positiu per continuar la bona ratxa engegada a l’octubre.