"Crec que som clars aspirants a disputar el primer lloc però nosaltres anem partit a partit"

Imatge del 

Carlos Herrero és el protagonista de la setmana a la UE Valls al marcar el 3-2 en temps afegit en un còrner. El central, que la temporada passada va fer més de 10 gols ha obert el seu marcador personal aquesta temporada i esperem que celebri més gols.


Partit bestant boig, sobretot al final del partit, el que es va viure diumenge al Vilar, no?
Sí. Va ser un final de partit molt mogut, amb molta tensió on en poc més de 10 minuts van haver-hi quatre gols. Destacaria l’actitut i el caràcter de l’equip que va saber refer-se d’ un 1-2 al minut 88 i vam demostrar que tenim moltes ganes de lluitar per estar adalt de tot de la classificació i d’agradar a la afició que ve a animar-nos cada diumenge al Vilar.

Com vas viure la jugada del gol que va donar els tres punts a la UE Valls?
Amb molta emoció. Recordo que va ser un còrner llençat per Javi per la banda esquerre i si dic la veritat no ho recordo gaire bé perque just quan vaig rematar aquella centrada vaig xocar de cap amb el defensa i quan era al terra queixant-me vaig sentir a tothom cridar el gol i em vaig adonar que havia marcat el 3-2.
La dedicatoria del gol va ser pel meu amic Jordi Pitarque, que descansi en pau.

La temporada passada vas ser un dels pixixis de l'equip, aquesta creus que es pot repetir o són coses que passen un cop a la vida?
Evidentment el rol d’un defensa central a qualsevol equip no és el de marcar gols, més aviat és evitar que els facin però si puc sumar tots els gols possibles per ajudar a l’equip que ningú ho dubti que ho faré. Sóc conscient que igualar la xifra de gols de l’any passat serà complicat però ara per ara no és una cosa que em preocupa.

L'equip es va confiar massa amb l'1-0?
Penso que no és que ens confiéssim massa sinó que l’Ampolla amb un resultat advers havia d’avançar línies i tractar d’arribar a la nostra porteria per tal de fer-nos mal. Vam tenir una petita errada col·lectiva en la pressió i ens van marcar l’empat. I el segon gol que rebem va ser un autentic golàs que en aquest casos poca cosa podem fer. No recordo cap ocasió més de l’Ampolla en tot el partit.

En l'aspecte defensiu l'equip està intractable sent el menys golejat de la categoria, però que creus que li falta per millorar?
L’equip està molt bé defesivament ja no pels pocs gols en contra que portem sinó per les poques ocasions de gol que ens fan cada jornada. Això és mèrit de tot l’equip, no només de la defensa i porter.
Sempre hi ha coses a millorar, jo diria que som un equip bastant jove i potser a vegades ens falta aquell punt de picaresca i veterania, però ho suplim amb la qualitat i ganes de fer les coses bé.
Personalment estic molt orgullós de jugar amb la U.E.Valls perquè entre altres coses hi ha un vestuari on som com una petita família on es respira molt bon ambient i hi ha molt companyerisme i això indubtablement es reflexa al camp.

L'Ampolla com el Calafell pràcticament van arribar dues vegades i van aconseguir dos gols, per l'eix defensiu deu ser frustant, no?
La veritat és que sí, per què als dos partits vam tenir la iniciativa durant gairebe els 90 minuts i amb dues contres ens van marcar 2 gols. El que seria preocupant és que ens fèssin moltes ocasions de gol cada partit, això seria senyal que no estem treballant bé, i no és el cas.

Com estàs veient aquest inici de lliga?
En quant a la Unió Esportiva Valls penso que hem d’estar satisfets amb el bon inici de lliga que estem fent, els resultats estan acompanyant, l’equip està creixent dia a dia i estem assimilant l’estil de joc que volem portar a terme. Crec que som clars aspirants a disputar el primer lloc però nosaltres anem partit a partit amb molta prudència i amb molt de respecte als altres equips de la categoria. Estic convençut que a falta de poques jornades pel final de lliga hauran equips lluitant pels primers llocs com ara Jesus Catalonia, Camp Clar, Alcanar, La Cava i potser algun equip revelació.