La UE Valls no cedeix i suma una nova victòria

La UE Valls suma una nova victòria i segueix líder a la classificació empatat amb el Camp Clar.
Els vallencs han començat marcant al minut 4 amb un bon gol de Javi des de la banda que ha sorprès al porter. L'alegria vallenca era òbvia ja que començaven de la millor manera possible davant d'un rival que no havia tingut temps d'ensenyar les seves cartes.
Com li sol passar a la Unió aquestes darreres jornades de lliga a la primera ocasió rival ha arribat el gol. El gol ha arribat després d'una jugada on hi havia molts jugadors dins de l'àrea i Farreres ha xutat, Boris la pogut refusar però Penco introduïa la pilota dins la xarxa.
Sense que això afectès els ànims dels jugadors de J.M Català 6 minuts més tard Omar també en una jugada dins l'àrea marcava el que seria el definitiu 2-1.
A la segona part el partit s'ha endurit hi l'àrbitre que ha deixat de xiular dos penals, un d'ells d'escàndol ha tornat a ser xiulat per l'afició vallenca que veu com els àrbitres mai afavoreixen els interessos locals. El partit a la segona part ha anat de menys a més i als darrers minuts després de l'expulsió d'un jugador del Jesus i Maria i l'expulsió d'Andreu s'ha animat i els vallencs haguèssin pogut sentenciar. En un dos contra un el porter visitant ha estat expulsat per una dura entrada a Ivan Mesa. Pocs moments més tard, Carlos ha salvat el que haguès pogut estar l'empat a 2. Els vallencs que han jugat dues setmanes seguides a casa han complert i estan a l'espectativa de varies novetats.