Batalla: "Des de dins, amb l’ajuda del cos tècnic i entre tots els jugadors s’està treballan molt bé per tirar això endavant"

Jordi Batalla en un partit d'aquesta temporada
El vallenc Jordi Batalla està sent el protagonista de l'Amateur en les darreres jornades ja que hen 2 partits porta marcats 3 gols, que per altra banda no està servint per què l'Amateur sumi victòries. Batalla comença a agafar certa experiència en el futbol vallenc i és el futbolista que aquesta setmana entrevistem des del Travesser. L'entrevista també es podrà llegir divendres al setmanari El Vallenc.

Els dos darrers partits has marcat 3 gols, estàs en un dels teus millors moments com a futbolista?
Bé, si que puc dirque estic en un dels millors moments com a futbolista, per què com molt bé dius he marcat 3 gols ens els darrers 2 partits, però això tampoc és per tirar cohets. És a dir, sé que puc donar molt més del que he donat fins ara, i sé que puc ajudar molt més a l’equip, que al cap i a la fí és això el que un busca, poder ajudar a obtenir bons resultats com a equip.

Vas començar jugant a l'Atlètic de Valls de defensa i ara estàs de pivot, t'ha costat adaptar-te a aquesta posició?
Bueno de fet tota la vida he estat jugan de pívot, i no a resultat molt díficl tornar-me a adaptar en aquesta posició, per què és en la que realment disfruto com a futbolista i és on puc donar més de mi. La temporada pasada com a central també mi vaig sentir mol còmode, i vaig apendre molt en aquell equip, i sobretot com a central.

L'equip va començar prou bé la temporada però ara es porten 6 derrotes seguides, que està passant?
No és d’estranyar que des de fora puguin saltar les alarmes al veure que un equip que al principi semblava poder donar una molt bona imatge, hagui quedat anul·lada amb un mes i mitg a causa de les últimes 6 derrotes, però també t’asseguro que des de dins, amb l’ajuda del cos tècnic i entre tots els jugadors s’està treballan molt bé per tirar això endavant i treure els resultats que ens mereixem i al lloc que debem ocupar a la classificació. Sé que el temps em donarà la raó.

Tot i jugar bé l'equip està perdent, això està afectant a la moral de l'equip, o creieu que la recompensa arribarà tard o d'hora?
No, penso que la moral de l’equip no està tocada, per què com molt bé et deia abans, els germans Roig no ens deixen en cap moment que ens vinguem avall, i si això li sumes, doncs que dins de l’equip molts dels jugadors som entrenadors de l’Escola, com és el cas de Dani Romera, Eudald, David Pèrez i fins i tot jo, doncs, això fa que nosaltres també siguem partíceps juntament amb els entrenadors a que l’equip continuï amb la moral alta.

Contra el Roda de Barà va semblar que amb el canvi de sistema us vau trobar més còmodes, és la línia a seguir?
Crec que si que vam trovar el sistema adequat per afrontar els partits que ens venen a continuació, ja que vam mantindre una bona part del partit contra les cordes i nerviòs al líder. És més, a l'acabar l’enfrontament molts jugadors del Roda comentaven que era una victòria que valia 6 punts.
Si és cert que putser no és un joc més vistòs de cara a la gent, però crec que ens pot resultar més efectiu de cara als nostres interessos que són els de cada entre els 13 primers.

Com veus la categoria aquesta temporada que es fan les restructuracions?
Penso que és una categoría, molt igualada en la que ningú vol abandonar la Segona Territorial o la que passarà a ser 3ª Catalana, i és per això que qualsevol equip podrà guanyar a qualsevol, això sí, aquí ningú regala duros a 4 pessetes!

Tú que as passat per l'Escola, Atlètic de Valls, vas fer proves per la UE Valls, com veus el futbol vallenc actualment?
La veritat és que vec un futbol molt competitiu, en què els 3 equips dins de les possibilitats de cada un sempre intenta mostrar i donar la millor versió de si mateix, per tal de poder estar al més amunt possible.
El que si és cert i opino i suposo que molts estaràn d’acord, és que molts bons jugadors han tingut que marxar fora de Valls, a buscar-se les castanyes per poder jugar, però tot i això penso que Valls és una ciutat molt lligada al futbol, i que dòna molt bons jugadors, i penso que sempre en podrem gaudir d’aquest esport.