La Unió Esportiva Valls es queda sense el seu fitxatge estrella, David Cuéllar

Cuéllar amb la samarreta del Nàstic.
A l'últim moment s'ha trencat el fitxatge de David Cuéllar per la UE Valls. L'ex jugador d'equips com Athlètic de Bilbao, Nàstic de Tarragona, Salamanca, Elx, Múrcia... tenia que fitxar pel club blanc i vermell però ha darrera hora el jugador s'ha tirat enrera.
Des de feia un parell de setmanes el bloc El Travesser es va enterar de la notícia, una notícia que pel futbol vallenc haguès estat la notícia de l'any. Tal i com va saber el redactor del Vallenc i del Travesser Cuéllar tenia que venir dijous passat a l'entrenament però finalment es va posposar per avui dimarts. Durant la tarda d'avui però ens ha arribat la informació que finalment no venia i segons hem pogut saber és perquè debut a l'agitació que hi ha hagut durant aquests dies no tant sols a Valls sinó arreu de Catalunya el jugador ha rebut ofertes d'equips importants i resta a l'espera de veure si arriba a bon port alguna d'aquestes.
El jugador volia venir a Valls perquè era amic d'un dels jugadors de la Unió Esportiva i volia allunyar-se del futbol professional però finalment ha canviat de parer. Francesc Martí, president de la UE Valls explicava que "comprenem la seva decisió i sabem que sinó és perquè acaba de rebre ofertes haguès vingut a jugar amb nosaltres." Martí seguia dient que "és un jugador que ha estat a 1ª divisió i encara té opcions de fer coses en categories importants."
Em pogut saber que Cuèllar tenia ofertes interessants d'equips com l'Alcorcón, l'Eibar, el Reus o la Rapitenca però que no seria cap d'aquests equips el que hauria fet frenar al jugador nascut a Pamplona a venir a Valls sinó un altre. Molts es poden pensar que és el Gimnàstic de Tarragona però fa pocs minuts el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas ha negat que club i jugador estiguèssin negociant.