La UE Valls ja ha engegat motors

UE Valls

Dos jugadors més que estan a proves són el vallenc Javi Rodríguez (At.Camp Clar) i l'argelià, Hitxam Bouhamini, que havia jugat a Primera Divisió argeliana amb l'equip Widad Amel Roubia.

Ahir dijous al vespre va iniciar-se la pretemporada de la UE Valls amb el primer entrenament on hi va haver el primer contacte amb el nou cos tècnic -Josep Piñol i Ramon Sicart- amb la plantilla. Les cares noves van ser vistes a la gespa del Vilar on van compartir vestidor amb els jugadors de la temporada passada.

Com és típic en el primer entrenament, el president de l'entitat, Josep Maria Dalmau i l'entrenador Josep Piñol van realitzar un parlament cadascú davant l'atenta mirada de la plantilla.
Una de les novetats d'aquest primer entrenament va ser les dues cares noves no anunciades pel club. Es tracta d'un vell conegut a can UE Valls, Javi Rodríguez, que després del seu pas per la UE Valls, va marxar al Camp Clar de Segona Catalana. L'extrem estarà de prova junt a una altra cara nova. Parlem de l'argelià Hitxam Bouhamini, jugador que segons fonts consultades va militar a la Primera Divisió Argelina. Els dos jugadors estaran a prova igual que els porters Albert Martín i Oscar Lahoz (Constantí) i el defensa Ferrán Carbó (Cubelles).

Plantilla que ha iniciat la pretemporada

Porters: Alex Rodenas i a prova Albert Martín i Oscar Lahoz (Constantí)
Defenses: Abel Sanchez (Escola Valls Futbol), Jaume Radua, Albert Martí (Pla S. Maria) José Antonio "Josan" (Cubelles), Pau Botifoll (Penya Jove Roquetes) i a prueba Ferrán Carbó.
Mitjos: Omar Oliveras, "Ike" Romera, Jordi Feliu, Toni Pinillas (Vilanova i Geltrú).
Davanters: Oscar Perez, Pere Plana (Morell), Gerard Gomà-Camps, Alex Lara "Loro" i Víctor Morillas (Cubelles-Penya Jove Roquetes) i a prova Javi Rodriguez (Camp Clar) i Hitxam Bouhamini

Amistosos Pretemporada UE Valls

11/8-19h- tancat-UE Valls (fora)
15/8-18:30h- Moja-UE Valls (fora)
19/8-19h- UE Valls-Juvenil Nàstic
25/8-19h- Salou-UE Valls
26/8-18h- Mora la Nova-UE Valls
2/9-18h- UE Valls-Cambrils (Presentació de l'equip)