Morillas "Intentaré demostrar tot el que sé i més"

UE Valls

Victor Morillas en l'entrenament de la UE Valls dimarts.
Foto.F.F.G

Aquesta setmana parlem amb una de les altres cares noves d'aquesta temporada a la Unió Esportiva Valls. Es tracta de Victor Morillas, jugador que ve per a reforçar la plantilla en la zona d'atac. Prové del Cubelles però va acabar la temporada al Penya Jove Roquetes de Segona Catalana i s'espera d'ell que sigui un fil conector amb el pixixi Loro.

Què és el que et va fer decidir fitxar per la UE Valls?
Em va convèncer fitxar per la Unió Esportiva Valls la lliga, el mister i sobretot el projecte que vol portar a terme la Unió Esportiva.

Com encares aquest nou destí i aquesta nova categoria?
Doncs estic desitjant poder debutar ja amb la samarreta de la UE Valls i sobretot de poder fer-ho a una gran categoria com és la Primera Catalana.

Coneixes a l’entrenador Josep Piñol? Quina relació hi tens?
Sí que el conec. Vaig coincidir amb ell durant la meva etapa de juvenil del CF Vilanova i la Geltrú. Allí, amb tres temporades vam aconseguir dos ascensos de categoria. Tinc molt bona relació amb Piñol ja que mai hem perdut el contacte des que va marxar com a entrenador del juvenil A del CF Vilanova.

L’entrenador et definia com un jugador elèctric i complert. Demostraràs a Valls aquestes qualitats?
Piñol sempre té bones paraules, hem té mimat (riu). A Valls intentaré demostrar tot el que sé i més, per tal de millorar la qualitat que hi ha en aquest equip.

M’explicaves via twitter que tant tu com els nous jugadors que veniu del Cubelles, Penya Jove, esteu molt il·lusionats...
 I tant! Estem molt il··lusionats amb tots els aspectes. Hi ha un bon vestuari i ens han rebut molt bé, també estem feliços d’haver fitxat per un primera catalana com és la Unió.

Quin Víctor Morillas podrem veure aquesta temporada?
Doncs un Víctor Morillas més experimentat en l’àmbit amateur i sobretot més desequilibrant.

Es porten pocs entrenaments en aquesta pretemporada, però com veus la plantilla i els teus nous companys?
Veig un equip molt seriós i amb molta qualitat, i dins del vestuari, veig un equip molt alegre i molt bona gent.

Et va sorprendre l’estat actual de la gespa del Vilar?
Sí, i no, perquè amb la meva etapa al vilanova, la gespa era molt pitjor que tal i com està el de la Unió, però potser ens pot afavorir en els partits de casa aquest terreny de joc.