La UE Valls enceta la campanya de recaptació de socis i sòcies

UE Valls


Un dels objectius principals de la nova junta directiva de la U.E. Valls és, en paraules textuals del president Josep Mª Dalmau, 'engrandir la massa social i afavorir el recolzament de l'entorn'. Seguint al peu de la lletra les seves paraules, la junta directiva ha començat a treballar per acomplir aquest objectiu. La primera gran aposta en aquest sentit consisteix en una campanya publicitària que vol afavorir la inscripció de socis i augmentar l'afluència d'aficionats al camp.

 La campanya, que sortirà a la llum aquest diumenge aprofitant el primer partit de la Unió al camp del Vilar, consta d'un cartell il·lustratiu i un díptic informatiu. El cartell mostra una mà pintada amb els colors de la unió esportiva, simbolitzant una lluita per la pilota entre un dels jugadors i un rival fictici, i l' acompanya l'eslògan 'dóna'ns un cop de mà! Fes-te soci'. El díptic informatiu inclou les noves quotes per aquesta temporada, així com una explicació de què representa cada tipus de soci, les dades de contacte per més informació i, com a fet més innovador, una butlleta d'inscripció directa per als nous socis. Amb aquesta butlleta, el que es pretén és agilitzar els tràmits de gestió als interessats en fer-se socis, ja que l'únic que hauran de fer és omplir la butlleta del díptic amb les seves dades i dipositar-la al mateix local on l'han recollit.

Butlleta per fer-se soci/a
La campanya, pels establiments vallencs
 A partir de la setmana que ve, el cartell il·lustratiu es podrà veure per diferents establiments vallencs, fet que servirà per indicar als interessats que a l'interior del local hi trobaran també els díptics informatius i d'inscripció.
La junta directiva espera que aquesta campanya serveixi per augmentar el nombre de socis, però també per encoratjar al poble a anar al camp i acoseguir que la U.E. Valls estigui en boca de tothom. La junta assegura que no deixarà de treballar per aconseguir els seus objectius, i que poc a poc s'ha d'aconseguir que la U.E Valls sigui ambaixadora esportiva de la comarca.

Baixada de preus de les quotes
"Amb els temps que corren, a la Unió Esportiva Valls et necessitem més que mai. És per això, que, en comptes d'apujar les quotes, les abaixem. Vine al camp a ajudar a l'equip a guanyar; vibra amb cada partit; torna a sentir els colors de Valls i aporta el teu granet de sorra per portar la Unió ben amunt!", aquest és el missatge que vol donar la UE Valls als vallencs i comarcants per omplir l'estadi del Vilar cada diumenge i convertir el Vilar amb un dels camps amb més assistència de la categoria.
I és que per a fer més atractiva aquesta campanya, el club ha cregut oportú i necessari baixar els preus.

Quotes temporada 2012-2013
Preu entrada senyors:10€
Preu entrada senyores, jubilats i nens a partir de 16 anys:10€
Quota soci protector (senyores de socis gratis):150€ 
Quota soci numerari:80€
Quota soci escola:50€
Quota soci jubilat i senyores:50€
Abonament 4 partits:32€
Abonament 8 partits:52€
Grada jove (per anticipat):3€


Et vols fer soci?
Només cal que omplis la butlleta (que hi ha adjunt a la notícia) amb les teves dades i el dipositis al mateix local on l'has recollit o bé a les oficines del club. Per a més informació truca al 622.617.000, escriu un correu a unioesportivavalls@gmail.com o passa per les oficines del Vilar.