La Unió Esportiva guanya el primer amistòs de pretemporada

UE Valls

Foto-animació realitzat per JM Agrafojo.
Una primera part convincent i una segona part amb menys ritme però sabent conservar el resultat fa que la Unió aconsegueixi la primera victòria en pretemporada.

Bones sensacions de la Unió Esportiva Valls diumenge al Vilar davant del Juvenil de Divisió d'Honor del Gimnàstic de Tarragona. Això és el que es podia palpar en l'ambient dels aficionats vallencs un cop acabat el partit.
Els vallencs, que venien de perdre davant del Tancat i del Moja de 3ª i 2ª Catalana respectivament van oferir una primera part molt bona on cal destacar sobretot els primers 20 minuts.
Els blanc-i-vermells s'enfrontaven a un Juvenil del Gimnàstic de Tarragona amb moltes cares conegudes: Sergi Gómez, Calavera, Roger Bonet, Óscar Rodríguez, Gestí, Miranda.... La Unió Esportiva va començar molt dinàmic i amb una forta pressió. Josan en una bona jugada per banda en els primers minuts centrava al cap de Loro que no dubtava en rematar al fons de la xarxa. El Nàstic, amb indecisions en defensa i poca arribada ofensiva a la primera part va intentar apoderar-se de la pilota però una UE Valls ben situada no deixava triangular amb comoditat als tarragonins. Al minut 20, José Barragan s'estrenava com a golejador de la Unió en aquesta pretemporada gràcies a una rematada de cap a la sortida d'un còrner.
A la segona part, i amb els canvis pertinents en pretemporada el partit va afluixar el ritme de la primera part. El Nàstic retallaria distàncies als primers compassos aprofitant un xut de falta directe que Albert Martin no podia fer res per evitar el gol. El Nàstic apretava i va tenir un parell d'ocasions que Martín refusava. La Unió, controlant el tempo del partit i veient que tenia el marcador a favor, apenes va inquietar la porteria rival, tot i que Gomà-Camps a tenir el 3-1 a les seves botes en un xut un pèl massa fluix. Al final, victòria vallenca que dona tranquilitat tant a l'equip com a l'afició.