Marxen quatre jugadors i n'arriben tres més a prova a la UE Valls

UE Valls

El defensa vallenc Gabri Batalla, el porter Edu Martí i el davanter vilafranquí Albert Pérez estaran a prova per a veure si finalment es queden a la plantilla de la Unió Esportiva Valls.

La Unió Esportiva Valls està a la recta final de completar la plantilla. Piñol va deixar clar que volia enllestir com abans millor la plantilla i han hagut novetats al respecte, tot i que segurament la plantilla no estarà tancada quan l'entrenador pretenia.

Entre divendres i diumenge, el cos tècnic va agafar a Javi Ródriguez i al jove jugador Cristian de Cambrils per cominucar-los que no comptaven pel club i que el seu període de prova a la Unió Esportiva s'havia acabat. Tampoc es comptarà amb el porter Lahoz, per motius laborals.

Mentres tant, diumenge, després del partit davant del Juvenil del Gimnàstic, hi va haver una altra baixa. Es tracta del vallenc Abel Sánchez, jugador que en principi havia estat la primera incorporació de la Unió Esportiva aquesta temporada 2012-2013.El club, finalment, però, sembla que no comptava amb ell i han decidit prescindir dels seus serveis. Tot i així, el club informava que se li buscarà una opció per seguir millorant sense desvincular-se definitivament del club.

Tres jugadors de prova
Per altra banda, aquest dilluns ens arriba la notícia que vindran tres nous jugadors a provar amb l'equip, a l'expectativa de veure si finalment es quedaran a la primera plantilla. Un d'ells és conegut per la parròquia blanc-i-vermella. Es tracta de Gabri Batalla, lateral que després del seu pas pel Gandesa de Segona Catalana torna al que havia estat casa seva les darreres temporades. Batalla, igual que el porter Edu Martí i el davanter vilafranquí Albert Pérez, estaran de prova a l'espera del que decideixin el cos tècnic.