Gabri Batalla i dos jugadors més, de prova amb la UE Valls

UE Valls

La Unió Esportiva Valls segueix treballant per a completar la plantilla per l'inici de la temporada que donarà el seu tret de sortida el 2 de setembre. És per això que durant aquesta setmana hi ha hagut novetats pel que fa a nous jugadors a prova com també jugadors que han abandonat la disciplina de la UE Valls per decisió tècnica.
Divendres el club comunicava als vallencs Javi Rodríguez i Abel Sánchez però també al jugador de Cambrils Cristian que no compten amb ells per aquesta temporada 2012-2013. Un altre que no seguirà a la plantilla serà Óscar Lahoz per temes laborals.
Per contra, el club informava de tres noves incorporacions que estaran a prova durant aquests dies. Es tracta del lateral vallenc Gabriel "Gabri" Batalla, jugador que va militar fa dues temporades a l'equip i que la temporada 2010-2011 va marxar a jugar al Gandesa de Segona Catalana. També estaran a prova el porter Edu Martí i el vilafranquí Albert Pérez, provinent del Sant Pere de Ribes però havia sortit del futbol base del CF Vilanova i la Geltrú. Piñol i Sicart esperen tancar la plantilla després de saber si els tres jugadors finalment es queden algú també acaba descartat.