La grada jove de la UE Valls s'enfortirà amb la nova junta

UE Valls

Una de les promeses de la nova junta entrant era enfortir la massa social. En aquest aspecte, la Unió Esportiva Valls està treballant per omplir el camp i per això ha volgut començar per revifar la grada jove.
És per això que el club ha parlat amb representants de Fondo Paloma per crear una potent grada jove que en el temps anirà creixent. Actualment la grada jove està formada per 20-30 persones i s'espera que aquesta temporada es vagi incrementant la grada jove per animar als jugadors.Per aquest motiu, la Junta Directiva repartirà entre la grada jove 100 parells d'aplaudidors i 50 trompetes i s'està intentant aconseguir un parell de bombos.

Jordi Batalla, promotor de la grada jove "Fondo Paloma" explicava que el nom del grup seguirà sent Fondo Paloma, ja que "és l'essència del grup." El grup juvenil, va nèixer després de què una temporada el club obligés als més joves a pagar, i per acte de protesta van decidir marxar a les vies de tren on an penjar les primeres pancartes de Fondo Paloma.
Batalla explicava que "amb els anys hem vist que la grada jove és una aportació important pel jugador i la intenció és prémer la defensa i donar suport l'equip."

Desplaçaments
El grup vol donar el màxim suport a l'equip i per això no dubten en realitzar desplaçaments. Segons Batalla, els desplaçaments en camps de Tarragona com Reddis, Morell, Torreforta o Torredembarra "ja són prou motivadors per si sols", per tant es confirma la presència de la grada jove en aquests partits. No es quedaran aquí però. I és que també es platenjaran realtizar autocars a preu de cost en partits importants i en què l'equip necessiti el suport de l'afició, recordant un dels darreres desplaçaments que s'han fet en els darrers anys: Alcanar.

Entrada anticipada
La grada jove tindrà un cert nombre d'entrades per anar venent durant la setmana. Les entrades aniran pels joves de més de 18 anys que vulgin assistir a la grada jove. Un dels requisits és que haurà de pertànyer al grup de facebook de la Unió Esportiva Valls, per tal de tenir controlades les entrades. Les entrades es podran aconseguir possant-se en contacte amb els membres de Fondo Paloma i abans de dissabte a la tarda a un preu de 3€.