Diumenge la Unió Esportiva Valls es presenta davant dels seus aficionats

UE Valls

Després d'una pretemporada amb canvi de directiva, marxa de jugadors, altes, jugadors a prova, nou cos tècnic, derrotes i victòries en els partits amistosos, i molts entrenaments, diumenge arriba la presentació de la Unió Esportiva Valls davant d'un públic que té ganes de veure el seu equip en el què serà la segona temporada consecutiva a la Primera Catalana.
A l'entrada del mateix Camp Municipal d'Esports del Vilar, membres la grada jove repartirà aplaudidors per animar a l'equip, potenciant així l'animació a la graderia, una de les "promeses alectorals" de la nova junta.
La presentació de la plantilla serà a tres quarts de sis de la tarda on des de la banda de les banquetes els jugadors aniran saltant un per un sent nombrats per megafonia i dirigint-se al mitg del camp. L'afició podrà veure les cares noves així com també als dos entrenadors nous, Josep Piñol i Ramon Sicart. Un cop presentada la plantilla, Josep Maria Dalmau, president de l'institució farà un petit discurs i seguidament es disputarà el partit de presentació davant del CF Cambrils.
En aquest partit, es preveu que Piñol i Sicart treguin des d'inici l'equip de gala que durant la temporada serà més normal veure des d'inici. També s'estarà a l'expectativa de veure si apota finalment per un trivot al mitg del camp amb un Omar més endarrerit o si apotarà per un doble pivot al mitg camp. El partit tindrà lloc a les 6 de la tarda.