Una presentació "típica"

UE Valls

La Unió Esportiva Valls suma un altre any sense aconseguir una victòria en el dia de la seva presentació. En els darrers anys, l'equip no ha assolit cap victòria en el dia que presenta la seva plantilla a una afició que cada any es presenta optimista per aquestes dates, abans d'iniciar la lliga.

La UE Valls 2012-2013 es va presentar com cada any. La plantilla va anar desfilant per ordre alfabètic i situant-se al mitg del camp on un cop ubicats tots els jugadors i cos tècnic, el president de l'entitat, Josep Maria Dalmau i Carme Mansilla, tinent alcalde de l'Ajuntament de Valls, van oferir unes paraules a l'afició present al Vilar. Els dos, van insistir en dos fets. El primer, la voluntat de salvar l'equip de la desaparició, i també destacant el paper important de l'afició aquesta temporada. Un cop acabat els parlaments, es va fer la fotografia oficial de rigor, abans d'iniciar el partit.

Pel que respecte el partit, s'esperava que Piñol treiès un 11 inicial molt similar al que es podria veure diumenge al Vilar en l'inici de lliga davant del Vilanova i la Geltrú, però el cert és que fruit d'algunes baixes d'alguns jugadors per lesió, es va veure un equip un pèl diferent al que es veurà, segurament diumenge.

El partit en línies generals va ser fluix. La UE Valls no va oferir la bona imatge de la primera part que l'aficio va poder veure davant del Juvenil de Divisió d'Honor del Gimnàstic de Tarragona. Defensivament l'equip es mostrava insegur i no es veia un equip transversal, amb mobilitat per les bandes ni triangulant des del mitg del camp. Això ho va aprofitar el Cambrils per avançar-se amb una rematada de cap des de l'àrea petita.
A la segona part, el pixixi de la temporada passada, Loro, va empatar gràcies a un bonic gol de vaselina. El mateix Loro va errar un 1 contra 1 davant del porter que haguès significat el 2-1. Minuts més tard, va ser el Cambrils qui no perdonava i tenia que ser Roger Ollé, qui al final del partit possès l'empat a 2 final.