A pels primers punts

UE Valls

La Unió Esportiva va tastar l'amargor a la primera jornada de lliga. Ara, en el primer desplaçament vol tastar l'altre cara, la dolçor de sumar els primers punts de la temporada i ho vol fer en el derbi provincial, davant d'un Torreforta que ve de guanyar, sorprenentment, a l'Amposta a la primera jornada de la Primera Catalana.
La sort no li va acompanyar a la UE Valls en la primera jornada. Un trist i gris, però massa efectiu a dalt Vilanova, en va tenir prou amb dos grans gols, un d'Eloi i l'altre de Triguero, dos dels motors de l'equip del Garraf i que el dia que no hi siguin l'equip pot tenir un greu problema.
De cada 10 partits el més probable és que la UE Valls aconsegueixi la victòria en 9 d'ells. Un xut al pal, un gol anul·lat a Loro, el segon gol del Vilanova procedit per una falta inexistent, i el control gairebé total del partit feia que la Unió Esportiva mereixès molt més que una derrota a casa davant de la seva afició.
Tot i així, l'equip va borrar la mala imatge davant del Cambrils hi ha demostrat a més d'un i de dos que hi ha plantilla per jugar a futbol i per plantar cara. Ike, en tant sols un partit va deixar veure que tornaria a ser el motor de l'equip rodejat d'un Victor Morillas que va deixar veure maneres i un Omar que ha de ser l'artífex d'un equip que davant del Torreforta voldrà sumar els tres punts.
Ferri i Vieri són evidentment els dos grans perills de l'equip, però també té jugadors com l'ex de la Unió Esportiva, Leo Amador capaços de fer mal des de la banda.
El partit començarà diumenge a tres quarts de 12 del migdia i es presenta com un dels partits més destacats de la jornada, junt al Martinenc-Vista Alegre o el Vilanova i la Geltrú i la UE Sants.