La UE Valls torna a encaixar una injusta derrota

UE Valls

Segona jornada de lliga de la Primera Catala i la Unió Esportiva Valls ha encaixat la segona derrota consecutiva i de manera injusta pel que s'ha vist al terreny de joc. La sort tampoc ha estat al costat dels vallencs en el partit davant del Torreforta en una jornada matinal de força calor al municipal de Torreforta.

Al primer minut la sort ja ha girat la esquena a la Unió Esportiva. Loro fallava un penal que aturava el porter del Torreforta que ja va aturar un penal a la primera jornada de lliga davant de l'Amposta. El porter però, al terra, aturaria el refús evitant el gol vallenc a les primeres de canvi. El penal errat, ha descol·locat a una UE Valls que, tot i així ha estat superior en els primers 45 a un Torreforta que tant sols ha inquietat a Ródenas a pilota aturada i en un parell d'ocasions de Ferri.
La UE Valls apostava per una mobilitat ofensiva en què pasava perquè Loro s'anès movent per tota la zona intercanviant-se posicions per descol·locar la defensa del Torreforta, una defensa que tot i sofrir en alguns moments s'ha mostrat prou ordenada.

El Torreforta intentava apretar però els vallencs no es volien deixar intimidar i en una sacada per la banda a la zona d'atac li queda als peus de Loro després de que li pentinin amb el cap enrera que surt desviada de la porteria del Torreforta. El Valls defensivament es mostrava sòlid, controlant tant a Vieri, Ferri com Leo. El partit però, tenia moltes interrupcions fruit de què l'àrbitre xiulava pràcticament totes les disputes, fet que treia dels nervis tant a jugadors com aficionat. A la mitja hora de joc una falta prop de l'àrea del Torreforta es converteix en una bona ocasió perquè la UE Valls marquès, però Gerard en un remat de cap un pèl forçat davant del porter, acabava sortint damunt del travesser.Minuts més tard, Ferri tindria una bona rematada de cap que Ródenas pot aturar en una bona intervenció i sent la primera ocasió del Torreforta entre els tres pals. La primera part s'acabaria amb una falta del Torreforta sense perill.

Pinyol mouria peça a la segona part i faria entrar a Madurell i Morillas per Ferran i Feliu i el jugador de Vilanova es mostraria molt actiu portant la defensa del Torreforta de bòlit i tenint algunes ocasions de gol. El Torreforta cometria alguna que altra impresició que no seria aprofitada pels vallencs que veien com els minuts pasaven i l'empat seguia en el marcador. Tot i intentar-ho el premi del gol no arribaria. Roger Ollé entraria per donar més velocitat al partit i buscar trencar les línies defensives d'un equip pobre en atac i força nerviósdurant tot el partit. La UE Valls ha tingut un altre pal en forma de travesser en un xut de còrner que de poc acaba en gol olímpic. Minuts més tard, un xut de dins de l'àrea és refusat pel porter local que se li escapa hi ha de posar la mà infraganti per evitar que Loro marqui a plaer. El Torreforta, que a la primera part hauria desaprofitat moltes ocasions a pilota aturada no perdonaria a falta de menys de 10 minuts pel final, quan una falta apro de l'àrea acabaria a la xarxa de la UE Valls. Gol del Torreforta que els acabaria donant els tres punts i que deixaria de nou a la UE Valls sense premi després d'haver estat superior a un rival que va tenir menys ocasions però que les va saber aprofitar.

A les acabelles del partit el Torreforta es quedaria amb un home menys per una picabaralla amb un jugador de la UE Valls, picabaralla que seguiria un cop acabat el partit però que els mateixos jugadors dels dos equips acabarien aturant. Trist espectacle final en un derbi provincial amb molts nervis i que s'ha endut el Torreforta per la falta d'encert d'una UE Valls que ha estat superior en joc en els dos primers partits però que el destí els ha fet situar amb cap punt. Sovint el futbol és injust. S'haurà de seguir treballant.