La Unió Esportiva vol regalar a l'afició els primers tres punts

UE Valls

UE Valls i Reddis arriben en el derbi provincial amb els deures per a fer. Tant vallencs com reusencs no conèixen la victòria en aquest inici de lliga i mentres que la sort no ha acompanyat als de l'Alt Camp, els de la comarca veïna del Baix Camp tenen varis problemes, el que ha fet que haguin sumat un sol punt.

Després de dos correctius massa durs pels homes de Josep Piñol, la Unió Esportiva Valls sortirà al Camp Municipal del Vilar amb la intenció de sumar els tres punts i regalar així la primera victòria de la temporada.

L'equip està jugant bé -tot i que resta perfeccionar coses-, la plantilla està entregada i amb la moral alta. Aquesta suma de factors han de fer que diumenge els vallencs surtin del Vilar amb els tres punts sota el braç.

El Reddis manté poc la base de la temporada passada i tot apunta que la plantilla no és aquella que la temporada passada va finalitzar a la zona mitja alta de la classificació i que tenia un bloc sòlid i difícil de superar. Aquesta temporada, on tenen dos ex jugadors de la Unió Esportiva -Miki Queralt i Andreu Farré- apunta de què ho poden passar més malament que la temporada passada.

Diumenge la Unió Esportiva vol evidenciar-ho sumant tres punts que enlairaria els ànims dels de Valls i deixaria tocats a un filial del Reus que podria veure's trontollat a les primeres de canvi.
De fet, tant uns com altres tenen un partit on qui surti sortirà reforçat, i en el cas dels vallencs, una victòria certificaria el bon treball que s'està duent a termer, però una derrota situaria als dos equips en una difícil situació, tant sols començar la temporada.

El partit es jugarà diumenge a dos quarts de 5 de la tarda al Camp Municipal del Vilar.