"No tenim els punts que ens mereixem"

UE Valls

Després de la tercera derrota consecutiva en aquest inici de lliga, Josep Piñol, entrenador de la Unió Esportiva Valls, més lluny de mostrar-se pessimista pels resultats creu que l'equip reaccionarà i l'equip tirarà amunt. "És cert que el partit davant del Reddis no vam jugar tant bé com en els dos primers però no crec que fossim pitojor que el rival", explicava Piñol avui a la tarda després de païr la derrota en els darrers minuts de partit.
Com recordava el tècnic, després d'aconseguir l'empat l'equip es creix i tira amunt buscant el gol de la victòria, però la sort de nou no va acompanyar a l'equip. "Arribes en un moment en què creus que la sort existeix, però també sé que s'ha de buscar. Crec una mica més amb la mala sort ja que fem una errada puntual i acaba en gol. El rival ens arriba dues vegades i ens marca dos gols." L'entrenador però més lluny de voler fer sang, creu que l'encertat és "seguir endavant i seguint treballant però rectificant algunes coses."
Si reconeix que en els tres partits l'equip haguès merescut puntuar en tots ells, també reconeix que si s'han perduts els 9 punts és perquè "fem alguna cosa malament" i confessava que el més just davant del Reddis haguès estat un empat.

Pes de la responsabilitat
Diumenge els jugadors de la UE Valls s'els va veure massa nervisos al terreny de joc. La pilota els cremava als peus. Segons Piñol "Hi havia molta responsabilitat de què s'havia de guanyar i als jugadors els va pasar factura." Tot i així, la Unió va tenir més ocasions que un Reddis que es va trobar amb dos gols fruit de dues errades defensives.

"Anirem a Amposta a guanyar"
Més lluny d'atemorir-se per enfrontar-se a un dels equips més potents i segurament el camp més complicat de la categoria, Piñol ho deixava clar. "Anirem a Amposta a guanyar!". El tècnic definia a l'Amposta com un equip seriós i amb una columna vertebral molt definida. "Sabem que és un camp difícil però anme a pels tres punts. Anirem a fer el nostre joc i estic convençut de què podem guanyar."