Piñol planteja variants de cara Amposta

UE Valls

Els resultats de la Unió Esportiva Valls no fa justícia al que s’ha vist al terreny de joc en aquestes primeres jornades. Els vallencs van ser força superiors al Vilanova i també van merèixer la victòria davant del Torreforta. Davant de la Reddis, va estar més igualat tot i que el càstic final va ser de nou, injust.
 
Josep Piñol no ha començat de la millor manera la temporada on sembla que el 4-3-3 no li està donant els resultats esperats. Això farà que davant de l’Amposta realitzi algunes variants. El capità Omar Oliveras, objectava aquest fet. “El plantejament que el míster ha fet amb vista a aquests dos pròxims partits serà un pèl diferent al dels tres primers partits, no serà un canvi radical, seguirem mantenint la nostra identitat de joc, però retocant petites coses per treure’n molt més rendiment.˝ Els nervis ja es van poder veure diumenge i ara, amb la derrota afegida i la visita al camp d’uns dels equips punters de la categoria, pot fer que davant de l’Amposta veiem o bé, la millor versió de la Unió Esportiva o bé, que passi factura i l’Amposta, com porta fent en els dos darrers partits, barri el seu rival. Segons Oliveras “Wns vénen dues “roques”. Són dos rivals d’entitat i de nivell i seran dos partits força complicats. I encara més si hi sumem el fet que els dos els jugarem a camp contrari,  però l’equip n’és conscient d’això i ja estem treballant de valent per sobreposar-nos a tot això.”
 
Loro no és el que era la temporada pasada. El davanter no ha començat encertat cara porteria tot i que són petits detalls el que diferència el pixixi de la temporada passada amb el davanter que tant sols ha aconseguit marcar un gol i de penal. El mig camp li falta conjuntura i jugadors com Pinilla i Morillas no han ensenyat la seva millor versió. En el moment que els mitjos sintonitzin amb la línia d’atac, llavors veurem un equip més efectiu i més perillós. De moment, i curiosament, la millor línia de l’equip és la defensiva, on a inicis de temporada era la que creava més dubtes. 
 
Mentres que es podria pensar que l’equip està tocat per aquests mals resultats, el capità volia sortir en defensa de la plantilla i explicar que “sóm un grup unit i fort mentalment en el que tots remem en la mateixa direcció, i aquesta no és cap altra que la de consolidar-nos a la Primera Catalana.”
 
L’Amposta no va començar bé la temporada amb derrota -injusta segons Nacho Pérez- i es va demostrar ja que els dos següents partit els de les Terres de l’Ebre van escombrar el seu rival amb dos 3-0. El capità blanc-i-vermell volia donar un missatge esperançador. “Com a capità de l’equip, puc assegurar que l’equip té clar el que ens fa falta per capgirar la situació i treballarem amb les màximes forces i il·lusió perquè així sigui.”