“Per mi era un gol claríssim”

UE Valls

Per Josep Piñol no hi ha dubte. El gol “fantasma” del partit entre l’Amposta i la UE Valls no tenia lloc a la confusió. Des d’on era jo era impossible veureu-ho, però al porter li toca la pilota, es gira i l’agafa dins de la porteria. Es veu clar si as jugat a futbol”, deia un Piñol que va catalogar l’àrbitre de casolà. “Sabíem on anàvem. Sabíem que era un camp dels més difícils de la lliga. Allà hi ha molta gent i els àrbitres van un pèl condicionats. Tot plegat fa que sigui un estadi difícil.
 
Bones sensacions
L’equip va donar molt bona imatge, sobretot en una primera part què segons el tècnic vallenc, “no hagués passat res si haguéssim marxat amb un 0-3 a la mitja part.” I és que a part del gol que l’àrbitre no va donar i el gol de Pinilla, el porter local va aturar de forma brillant un xut des de l’àrea petita de Gomà-Camps. Les variants tàctiques que l’equip va presentar a Amposta van donar els seus fruits. “Com l’Amposta juga ens funcionava aquesta variant, però no sempre serveix. Consistia en donar més consistència al darrera.”
 
La segona part però, l’equip va decidir recular línies per mantenir el resultat, davant d’un Amposta, que tot i no crear grans ocasions, va agafar el pes del partit. “Sabíem que l’Amposta faria canvis a la segona part i que anirien a pel partit. Vam optar per tirar un pas en rera i no facilitar entrades pel mig. Totes les jugades d’atac de l’Amposta van venir per les bandes, on a priori hi ha menys perill.” L’intenció era resoldre el partit al contraatac i apunt va estar de passar però no es va saber resoldre el matx. 
 
Amb aquest empat i amb l’actitud de l’equip, Piñol ho té clar. “L’equip surt molt enfortit del camp de l’Amposta. És un punt que feia molts dies que el mereixíem i el vam aconseguir davant de l’equip més difícil fins ara.” Diumenge l'equip té un nou partit fora de casa, davant del Vista Alegre.