Una nova derrota que fa mal

UE Valls

La Unió Esportiva Valls no troba la manera de guanyar. Cinquena jornada de lliga i els vallencs només han sumat un punt el que els situa penúltims tant sols davant pel Torredembarra que no ha puntuat.

Piñol s’el veu desesperat ja que tot i que l’equip està fent bona feina els resultats no acompanyen i sap que això no pot durar massa més temps.

El partit és la crònica de sempre, ho resumia Piñol. El rival arriba menys vegades però en té prou per marcar, mentres que els vlalencs els està costant cel i ajuda perforar la porteria rival. Ni Loro ni Morillas van estar encertats cara porteria, en les ocasions més clares del partit. Álex Lara, va tenir l’empat a les seves botes al minut 94 però el seu xut, sol davant del porter va anar massa centrat i massa fluixa.

Els vallencs van sortir com el dia de l’Amposta, forts al mig camp i esperant al rival per tal d’apoderar-se de la pilota i aconseguir fer mal en el contraatac. Cal dir que els vallencs no van rendir de la mateixa manera que el partit anterior. El tècnic tenia les baixes importants de Denis, Pinilla Pere Plana i Madurell, dels quals tres són titulars i el que fa que això es notés.

Els vallencs de nou sòlids en defensa van tenir dues bones ocasions en aquesta primera part, però ni “Loro” ni Morillas van tenir l’encert a les seves botes. 

Els dos equips inquietaven t´midament a les dues porteries amb jugades a pilota aturada, tant en còrners com en faltes, però cap d’aquestes es va convertir en una jugada manifesta de gol.

Els locals, que també necessitaven la victòria ja que només tenien 2 punts en aquest inici de lliga, van inquietar de manera perillosa una sola vegada en aquests primers 45 minuts. El Vista Alegre va penetrar pel mig de la defensa en un possible ursai, es va plantar davant de Ròdenas però el xut va ser massa creuat i va sortir fora.

La segona part començava amb una jugada recargolada al minut 7, una jugada que acabaria amb penal per mans de Jose Barragán. El penal el va convertir Jonathan Álvarez per avançar al Vista Alegre. A partir d’aquí es va acabar el joc ofensiu d’un Vista Alegre que va recolar línies en busca de la primera victòria.

Piñol mouria la banqueta i faria entrar a Feliu i Roger Ollé per després fer entrar Molinos. Els vallencs jugaven amb tota l’artilleria i van passar a jugar amb un 4-3-3 per tal de buscar el gol de l’empat.El gol de l’empat va estar apunt d’arribar al minut 94 quan Loro recupera una pilota i botant, sol davant del porter la xuta massa tova i a les mans del porter.

Amb aquesta derrota, el proper partit davant del Sants es converteix en clau ja que sinó corren el risc de despejar-se de la classificació a les primeres de canvi.

Josep Piñol declarava que “Tenim ocasions però no ens entren. Sé que la junta no em qüestiona i em recolza, em qüestiono jo mateix.”

Segons Piñol, “Ara tenim Sants, Cervera, Viladecans i Andorra, quatre partits que haurem de fer moltes coses. Hem de guanyar davant del Sants.”