La Junta de la UE Valls retifica a Josep Piñol al càrrec

UE Valls

Després d'aquest ma inici de lliga on la Unió Esportiva Valls ha sumat un punt dels 15 possibles els primers nervis s'ha apoderat de més d'un. La Junta Directiva de la UE Valls però, es mantén firme i retificava a Josep Piñol al seu càrrec, ja que entenen que l'equip està treballant bé i estan jugant bé a futbol. Per tant, des de la Junta, no tenen cap dubte envers el seu entrenador i tot i que diumenge l'equip no aconseguís una victòria, no sonarien les alarmes. En declaracions a El Travesser, Josep Maria Dalmau, president de la UE Valls deia que "Piñol té la nostra confiança i estem amb ell al 120%."

Per contra, Josep Piñol també està tranquil. "No em sento qüestionat , sinó que em qüestiono  a mi mateix. Estem treballant bé però no ens entra la pilota. Em sento recolzat per la junta." 
Piñol però no està tranquil. I és que la falta de gol el preocupa. "El nostre punt dèbil era la defensa i resulta que és el nostre punt fort. Només ens han fet 7 gols en 5 partits però només en portem 3."

Calendari
La UE Valls en els pròxims partits s'enfrontarà al Sants, Cervera, Viladecans i Andorra. "En aquests partits haurem de fer moltes coses", explicava el tècnic de la Unió Esportiva, on reconeixia que davant del Sants i Cervera s'haurà de guanyar els dos partits. Piñol ha estudiat el Sants i sap que un dels punts dèbils és la defensa. "Ens apuntilarem darrera i a partir d'aquí anirem a buscar els gols. Necessitem marcar primer per tal de què s'obrin perquè si és el revès els equips se solen tancar."