“Els àrbitres tracten a la UE Valls com si fòs un equip de 1ª Regional”

UE Valls

Josep Piñol sol parlar clar i català. Quan una cosa no li agrada no té pèls a la llengua i ho expresa com ho sent. Ja va deixar caure alguna el dia de l’Amposta quan va considerar que l’àrbitratge va ser cassolà. Doncs bé, diumenge davant del Sants, Piñol va veure com se li anul·lava un gol que ell considera legal al seu equip i com li ensenyaven targeta groga tant a ell com al seu segon -Ramon Sicart- per fer-li una objecció a l’àrbitre. “És molt fàcil xiular a la Unió Esportiva Valls i davant del dubte l’àrbitre xiula a la nostra contra.”
A més, considera que els àrbitres el tenen com un equip de 1ª Regional, mentres a altres equips com pot ser el rival de diumenge el Sants, “els consideren com un equip de 3ª Divisió.” I és que per a Piñol “Els àrbitres no ens tenen per a res, i ens maxaquen.”
 
Tot i aquestes paraules a l’estament arbitral, Piñol no justica les derrotes de l’equip a decisions àrbitrals, però en 1 mes i mig ha evidenciat l’obvietat que ja es va viure la temporada passada envers els arbitratges i que ja Isaac Fernández va viure de primera mà.