El femení A de l'Escola Valls buscarà amarrar els 3 punts al Vilar

L'Escola Valls rebrà la visita diumenge del Sant Cugat Esport

Primera Catalana femenina

La sisena jornada de 1ª catalana femenina enfrontarà a l’Escola Valls i al Sant Cugat en un nou partit al Vilar a les 12h del migdia de diumenge, on l’equip vallenc buscarà una victòria que les mantingui a dalt a la classificació. El conjunt d’Ivan Porcel torna a la lliga amb l’intenció clara de sumar els tres punts, de seguir sumant i de mantenir-se invicte a casa.

Davant tindrà un equip descendit de Preferent, que ha tingut un inici de lliga irregular, amb dos empats, una derrota i dues victòries, amb la qual cosa sembla un equip poc estable, capaç de guanyar al Narcis Sala del Sant Andreu, però també d’empatar contra equips de la part baixa com Olèrdola o Suburense.

El que si diuen els números de forma clara és que reben pocs gols, almenys en aquestes cinc primeres jornades, on han rebut només cinc, sent l’equip menys golejat. El Sant Cugat es troba actualment  a la setena posició, amb 8 punts.
 
Les vallenques han treballat de valent aquesta setmana, i l’infermeria es troba buida, amb la qual cosa la majoria de la plantilla estarà disponible, a excepció de dos casos concrets, que estarán absents per motius laborals.

"L’equip es manté fort i sap que una ensopegada les allunyaria temporalment de les primeres posicions, amb la qual cosa no donaran marge a l’error i tornaran a mostrar la fermesa i el bon joc que venen realitzant des de la primera jornada", explicava Ivan Porcel, entrenador de l'Escola Valls.

La jornada 6 de Primera Catalana femenina
Fontsanta Fatjó-Vilanova Geltrú
Levante Las Planas- Base Olerdola
Sant Andreu-Acadèmia de F.de Catalunya
Suburense-Riudoms
Escola Valls-Sant Cugat Esport
Atlètic Vilafranca-Santboià
Camp Clar-Molins de Rei
Tortosa-Gladiador