El femení A de l'Escola Valls desaprofita les ocasions i empata contra l'Acadèmia

Primera Catalana femenina

Empat entre el femení A de l'Escola Valls i Acadèmia Catalunya que sap a poc per a l’equip local. Tot i no fer un bon joc, va superar a una Acadèmia que va fer el seu partit i que, entre el seu bon plantejament defensiu i la manca d’encert a porteria de les vallenques, el partit finalment va acabar en taules.


El Femení A no va tenir cap problema per controlar a les visitants, defensivament es va fer una feina impecable, però era quan es tenia la pilota que l’equip no acabava de rutllar, es tenia la pilota, es jugava a camp contrari, però costava arribar a la zona de finalització. Com a ocasió més clara, va ser una internada per la dreta de Laura acaba amb una centrada que Sonia no arriba a rematar per ben poc.
 

L’equip va estar millor a la segona part, i és quan es  van tenir més i millors oportunitats per marcar. Mary es queda sola davant la portera pero no aconsegueix superar a la portera visitant. 
 

Una centrada-xut per la dreta de la propia Mary tocava al travesser i en el rebot, Maria no aconsegueix arribar a la pilota per fer gol. També van haver-hi llançaments de falta, però aquesta vegada no es va aconseguir marcar d’aquesta manera.
 

L’Acadèmia a més, impedia moltes de les opcions de les puntes vallenques, anul·lant les seves opcions fent molt bé la línia del fora de joc i reduint els espais a la seva zona defensiva.
 

L’equip ho intentava i als minuts finals va apretar per tal de fer el gol de la victòria. I va ser ja en temps de descompte, que Irene va tenir l’ocasió d’or per fer-ho, en una magnífica assistència d’Henrika per Irene, que entra en diagonal per l’esquerra però no aconsegueix batre a la portera, que bloca el seu tir. 


D’aquesta manera doncs, s’arribaria al final, obtenint un punt que es revaloritzarà amb una victòria a la propera jornada. L’equip continua invicte al Vilar i per primera vegada no encaixa cap gol en contra.  A més, la classificació queda tal com estava i l’equip es manté al grup capdavanter, a només dos punts del líder. 

 

Fitxa del partit

Evf: Xenia, Silvia, Alba, Henrika, Mary, Bea, Carla, Mireia, Laura, Maria, Sonia. (Tiscar, Ana, Berta, Irene).

Academia: Albanta, Maria Lujan, Zaira, Natali, Veronica, Anna, Sara, Evelyn, Patricia, Aroa, Beatriz. (Desiré, Demelza)

Targetes grogues: Albanta 89’ (Academia)

Arbitre: David Conejo